HomeFeaturedFocusCare sunt cele mai apreciate restaurante/cafenele conform listei Google Recenzia de Aur...

Care sunt cele mai apreciate restaurante/cafenele conform listei Google Recenzia de Aur din HoReCa

La Birou Bistro din Brasov este pe lista premiilor Google Recenzia de Aur. Și nu e o glumă :).
La Birou Bistro din Brasov este pe lista premiilor Google Recenzia de Aur. Și nu e o glumă :).

Google s-a gândit să facă ceva și să stimuleze afacerile din HoReCa în 2021 așa că a inventat ”Recenzia de Aur” o inițiativă ce a premiat companiile din domeniul HoReCa care sunt verificate prin serviciul Google Compania mea. Astfel sunt premiate 31 de afaceri din cele 8 regiuni de dezvoltare ale României și 4 domenii de activitate, cu cel mai mare rating pe Google Maps în regiunea și sectorul din care fac parte. Fiecare afacere câștigătoare primește trofeul „Recenzia de Aur” din partea Google, ca apreciere a calității serviciilor și produselor oferite, reflectate în recenziile de pe Google Maps.

Ca să fie mai clar: ”proiectul în cadrul căruia Google acordă premiile „Recenzia de Aur” vizează companiile din domeniul HoReCa care sunt verificate prin serviciul Google Compania mea. Companiile trebuie să aibă profilul actualizat cu toate detaliile (adresă, program, telefon, etc.) și să fie active prin publicarea de actualizări constante, să aibă cel puțin 100 de recenzii pe Google Maps și un minim de 4,5 stele. Sunt premiate cele mai apreciate companii, ca rating și număr de recenzii, din cele 8 regiuni de dezvoltare ale României, pe 4 domenii de activitate din zona HoReCa: restaurante, hoteluri, centre spa și cafenele.”

Lista ”Recenzia de Aur” a Google arată așa, pentru Brașov câștigă La Birou Bistro în categoria Restaurante și Masaj Salina în categoria Spa.

RegiuneRestauranteHoteluri / Pensiuni SpaCafenele
Nord VestPiața9, OradeaPensiunea Agnes, Vișeul de SusRiviera Beauty & Spa, Cluj-NapocaSemiramiS Café, Oradea
CentruLa Birou Bistro, BrașovVila Bohemia, SibiuMasaj Salina Brașov, BrașovThe Bean Specialty Coffee, Mediaș
Nord EstRestaurant Q’usine, Campulung MoldovenescPensiunea Ioana, RugineștiSymphony Exclusive Club, IașiHarmony Cafe, Iași
Sud EstGarden Restaurant, BuzăuOrizont-Mahmudia Resort, MahmudiaIaki Spa, ConstanțaNoi Cafe, Constanța
Sud MunteniaLacul Verde Resort, ZahanauaFoișorul cu Flori, SinaiaVerity Sport & Wellness, PitestiLa Cafenea, Sinaia
București – IlfovBurgeria Știrbei by Malacu, BucureștiEpoque Hotel Relais & Châteaux, BucureștiThe Float Room, BucureștiSaint Roastery Specialty Coffee, București
Sud VestTaverna D’Amici, Râmnicu VâlceaNEST, Drobeta Turnu SeverinEnver Memish & Fiii, Slatina
VestNARU, TimișoaraVilla Trevi, Bazoșu NouDynamic Gym & Spa,  CaransebeșOvride Specialty Coffee, Timișoara

Și așa arată pe hartă locațiile de mai sus:

Să zicem că e o acoperire interesantă a zonelor turistice din România.

„A fi online este o condiție critică în lumea de astăzi. Google Compania Mea oferă afacerilor posibilitatea de a ieși în întâmpinarea potențialilor clienți, cu toate informațiile de care aceștia au nevoie (site, adresă, orar, telefon, etc.). Am decis să premiem afacerile care au cele mai bune recenzii pe Google Maps, deoarece un rating mare reflectă aprecierea pentru produsele și serviciile lor din partea celei mai mari părți a clienților. Recenzia de Aur este un premiu al publicului, al clienților mulțumiți. Vom continua să acordăm anual această distincție, pentru a evidenția importanța prezenței online și a susține afacerile românești” – Dan Oros, Head of Marketing Google România.

În ultimii 10 ani am folosit intens Google Maps și recomandările legate de restaurante/cafenele ori de câte ori am ajuns într-un oraș în care nu mai fusesem și am vrut să caut un loc de mâncare. Cu una sau două excepții recomandările au fost exact ceea ce căutăm și din acest motiv am început să las și eu evaluări pentru a-i ajuta pe ceilalți.

Cum folosesc eu? Selectez categoria de restaurant dorit și ordonez după numărul de recenzii prima dată și abia apoi după notele obținute. Următorul pas este să văd ce poze au restaurantele cu cele mai multe recenzii, mă uit prin meniurile afișate și citesc comentariile negative. Și abia pe urmă iau decizia de a merge sau nu.

Vă recomand și vouă să faceți asta și din acest motiv am zis că merită să știți care sunt restaurantele de top din România, conform evaluărilor de pe Google Maps.

via Google

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep