Google va permite protejarea pozelor personale prin Lock Folder in Photos

0
În curând Google va oferi tututor utilizatorilor Android posibilitatea de a activa Lock Folder în Photos, opțiunea de protejare a pozelor intime.
În curând Google va oferi tututor utilizatorilor Android posibilitatea de a activa Lock Folder în Photos, opțiunea de protejare a pozelor intime.

Opțiunea Locked Folder din Google Photos va deveni în curând accesibilă tuturor utilizatorilor Android. Pentru moment ea e disponibilă doar pe aparatele Pixel și are ca scop setarea unei modalități suplimentare de protecție atunci când pozele ”speciale” (aș zice intime, că acolo e beleaua) trebuie accesate. Opțiunea a fost anunțată de Google ca fiind dedicată utilizatorilor de aparate Pixel și pune un cod (biometric sau alfanumeric) vizavi de accesul pe anumite albume. În principiu toți utilizatorii de Android 6 sau mai nou vor putea să beneficieze de ea.

Ca fapt divers, Google a anunțat Locked Folder ca o opțiune prin care părinții pot să ascundă de copiii lor anumite poze (cea cu un cățelus, viitor cadou) însă cu toții știm că nu despre asta e vorba. Cu Locked Folder activ nu mai tresăriți atunci când dați telefonul cuiva să se uite la niște poze, cele intime fiind protejate.

Locked Folder se activează din Library > Utilities > Locked Folder în aplicația Google Photos. Apoi mutați pozele în acest album.

În teorie e simplu, în realitate o să vedem. Pentru că încă nu știm exact când Google va lansa această opțiune. Ca de obicei suntem invitați să așteptăm lansarea opțiunii cândva în perioada următoare …

via TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here