HomeFeaturedFocusHTC Wildfire E Ultra, semn de viata din partea companiei taiwaneze

HTC Wildfire E Ultra, semn de viata din partea companiei taiwaneze

HTC Wildfire E Ultra

Bine, un semn de viață destul de anemic, chiar și presupunând că dispozitivul respectiv se va materializa. Pentru că deocamdată HTC Wildfire E Ultra a fost listat în Google Play Console. Și ar putea fi doar o eroare. Sunt semne de ordin tehnic, care sunt greu de explicat în contextul actual. Adică, mai direct, specificații tehnice depășite rău.

Viitorul smartphone al celor de la HTC este un entry-level. Iar la nivel de aspect fizic, cel puțin din fotografia din Google Play Console, pare să fie un telefon întors din trecut. De acum vreo 7-8 ani. Vedem un display cu margini foarte groase, mai ales în partea de jos și în marginea superioară. Și culmea, cu o rezoluție listată de 480 x 960 pixeli.

La nivel de nucleu hardware, HTC Wildfire E Ultra stă la fel de rău. Se va baza pe o combinație de chipset Unisoc SC9863A (procesor octa-core Cortex-A55 până la 1,6 GHz) cu o memorie RAM de 2 GB. Sistemul de operare capabil să ruleze pe o astfel de combinație va fi cel mai probabil un Android Go Edition (versiunea 11).

Nu se pute probleme de performanțe interesante pe zona de camere foto. Așa că o speculație de bun simț spune că doar în partea de autonomie/baterie are acest smartphone șanse să iasă puțin în evidență.

Și chiar și așa, singurul argument care ar putea să stea în picioare pentru o asemenea configurație, ar fi prețul de vânzare. HTC Wildfire E Ultra ar trebui să fie suficient de ieftin (aproximativ 80 de euro) pentru a avea o șansă, cât de mică. Asta presupunând (mă văd nevoit să o repet) că acest smartphone se va materializa și va ajunge pe rafturile (fizice și virtuale) ale magazinelor.

Dacă judecăm după data de pe ecran, terminalul va ieși pe piață în luna aprilie a anului viitor.

via MySmartPrice

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep