HomeFeaturedFocusMotorola Moto E20 a fost prezentat oficial

Motorola Moto E20 a fost prezentat oficial

Moto E20

Moto E20 a fost anunțat oficial și și-a făcut deja și debutul în Europa. Pare să fie unul dintre cele mai accesibile telefoane smart ale companiei, cu un preț de vânzare de doar 100 de euro. Așteptările nu trebuie să fie mari la acest preț, însă dispozitivul are câteva argumente decente de partea lui. Asta dacă îl privim mereu prin prisma prețului de mai sus.

Ecranul său este un IPS LCD cu diagonală de 6,5 inchi și rezoluție HD+ (1600 x 720 pixeli, aspect 20:9). În partea de sus display-ul are un notch în formă de picătură, care găzduiește camera foto frontală cu rezoluție de 5 megapixeli. Marginea inferioară a ecranului este una destul de generoasă.

Pe partea din spate, Moto E20 vine cu un sistem foto la fel de modest. Un senzor principal de 13 megapixeli este ajutat de unul de adâncime de 2 megapixeli. Tot pe spate este poziționat și cititorul de amprentă digitală, integrat în logo-ul companiei.

Nucleul hardware este compus dintr-un chipset Unisoc T606 și o memorie RAM de 2 GB. Sistemul de operare care rulează pe această combinație este un Android 11 Go Edition. Capacitatea internă de stocare este de 32 GB și poate fi extinsă prin microSD.

Autonomia ar trebui să fie unul dintre argumentele forte ale acestui terminal. În condițiile configurației modeste, acumulatorul de 4000 mAh, ar trebui să ofere o autonomie îndestulătoare pentru utilizatorul mediu de Android. Bateria se încarcă prin USB Type-C cu până la 10W.

Telefonul are și o certificare IP52.

Motorola va pune în vânzare Moto E20 în cursul lunii următoare, în mai multe țări europene. De văzut dacă ajunge și pe la noi.

via Android Planet

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep