HomeFeaturedFocusiPhone 13 si 13 mini prezentate oficial, upgrade-uri minore

iPhone 13 si 13 mini prezentate oficial, upgrade-uri minore

iPhone 13

Cel mai probabil fanii Apple au simțit dezamăgire în momentul anunțului oficial pentru iPhone 13 și 13 mini. Compania din Cupertino a știut să ascundă destul de bine trăsăturile acestor terminale înainte de evenimentul de lansare. Însă nu prea au fost surprize plăcute. Iar argumentele care sunt scoase în față de comunicatele de marketing sunt destul de subțirele.

Că notch-ul este mai mic sau că senzorii camerelor foto, deși cu aceeași rezoluție, sunt mai noi, este perfect adevărat. Dar cred că așteptările fanilor erau altele.

Ca o scurtă paranteză, toate cele trei camere, două pe spate și una frontală, au senzori de 12 megapixeli.

Din comentariile pe care le citesc la diferite articole, fanii ar fi vrut o rată de refresh mai mare și la aceste două dispozitive.

Ambele telefoane sunt identice ca formă și dimensiuni cu corespondentele lor din generația anterioară. Ba chiar ușor mai groase, cu 7,7 mm față de 7,4 mm. Probabil din cauză că s-a schimbat puțin aspectul modulului foto. Cele două camere sunt acum dispuse în diagonală.

Singura noutate care chiar merită evidențiată pe care o aduc iPhone 13 și 13 mini este noul chipset Apple A15 Bionic. Ca de obicei, compania nu a dezvăluit detalii. Însă se știe că avem tot un hexa-core, probabil cu arhitectură apropiată de generația 12.

Procesorul va rula în combinație cu o memorie RAM de 6 GB (un plus față de cei 4 GB de la generația anterioară). Capacitățile interne de stocare disponibile încep acum la 128 GB. Mai există variante de 256 GB sau 512 GB.

În rest avem cam aceleași telefoane. Probabil că benchmark-urile și testele foto ne vor spune cu adevărat cât de mult aduc în plus cele două terminale.

Prețurile pentru iPhone 13 și 13 mini încep de la 699 euro, respectiv 799 euro. Precomenzile pornesc la sfârșitul săptămânii. Terminalele vor fi disponibile în cinci variante de culoare.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep