HomeFeaturedFocusSamsung Galaxy M22 isi face aparitia oficiala in mod discret

Samsung Galaxy M22 isi face aparitia oficiala in mod discret

Samsung Galaxy M22

Samsung Galaxy M22 este cea mai recentă apariție de smartphone din partea companiei coreene. O apariție oficială destul de discretă, dar și destul de surprinzătoare. De obicei telefoanele din seria Galaxy M debutau pe piețele asiatice. Și ajungeau, cu o oarecare întârziere și în Europa. Noul dispozitiv a fost listat pe pagina web din Germania a celor de la Samsung.

Telefonul este echipat cu un display Super AMOLED cu diagonală de 6,44 inchi. Rezoluția pare să fie HD+, dar rata de refresh este totuși de 90 Hz. În partea de sus avem un notch în formă de picătură, care găzduiește camera foto frontală cu rezoluție de 13 megapixeli.

Cititorul de amprentă digitală pare a fi plasat lateral, la fel ca la Galaxy A22.

La interior, Samsung Galaxy M22 mizează pe un chipset MediaTek Helio G80. Procesorul rulează în combinație cu o memorie RAM de 4 GB. Nucleul hardware este completat de o capacitate internă de stocare de 128 GB. Aceasta din urmă va putea fi extinsă prin microSD.

Pe partea din spate se găsește un sistem foto compus din patru camere. Senzorul principal are rezoluție de 48 megapixeli. Este ajutat de un ultrawide de 8 megapixeli. Ultimele două camere sunt de câte 2 megapixeli fiecare. Una dedicată macro și una pentru detalii de adâncime. Un sistem destul de convențional pe acest segment de smartphone. Devenit un fel de standard.

Sistemul de operare este un Android 11 cu interfața OneUI 3.1 Core peste el.

Autonomia este asigurată de un acumulator cu capacitatea de 5000 mAh. Acesta se va încărca cu o viteză de până la 25W.

Samsung Galaxy M22 este listat fără dată de disponibilitate și preț. Însă există speculații care vorbesc despre un preț de 240 euro, valabil pentru piața din Germania. Vom vedea dacă acesta este și prețul oficial. Și mai ales dacă telefonul va deveni disponibil și pe alte piețe europene.

via Samsung

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep