HomeFeaturedFocusLenovo Tab P12 Pro 5G prezentata oficial

Lenovo Tab P12 Pro 5G prezentata oficial

Lenovo Tab P12 Pro 5G

Compania chineză a prezentat oficial Lenovo Tab P12 Pro 5G. O tabletă de top Android (versiunea 11), care poate fi transformată și în instrument de lucru cu ajutorul accesoriilor dedicate. Dar și cu ajutorul suportului pentru Project Unity. O tehnologie care permite conectarea cu un PC sau laptop ce rulează Windows 10 sau 11. Tableta devine un ecran secundar, însă aplicațiile Windows și cele Android sunt funcționale și disponibile în același timp.

Dacă adăugăm în această ecuație și tastatura dedicată, cu trackpad, sau suportul pentru stylus-ul Lenovo Precision Pen 3 (care se atașează magnetic și se încarcă wireless), atunci avem o imagine completă asupra posibilităților oferite de acest produs.

În același timp trebuie avut în vedere că vorbim despre o tabletă cu un display de 12,6 inchi. Un AMOLED cu rezoluție de 2560 x 1600 pixeli (aspect 16:10) și cu o rată de refresh de 120 Hz. Ecranul oferă suport pentru HDR10+ și Dolby Vision.

Nucleul hardware al lui Lenovo Tab P12 Pro 5G se bazează pe un chipset Qualcomm Snapdragon 870. Procesorul rulează în combinație cu o memorie RAM de 8 GB și o capacitate internă de stocare de 2156 GB.

Autonomia este asigurată de un acumulator cu capacitatea de 10.200 mAh. Acesta oferă suport pentru încărcarea ultra-rapidă de 45W. De reținut totuși că încărcătorul nu este inclus în pachetul standard și trebuie achiziționat separat.

Pe partea de multimedia trebuie amintite cele patru difuzoare JBL, cu suport pentru Dolby Atmos. Configurarea acestora se face prin Lenovo Premium Audio.

Pe spate avem un sistem dual camera, cu un senzor principal de 13 megapixeli și unul ultrawide de 8 megapixeli. Camera frontală este tot de 8 megapixeli. Un al doilea senzor este prezent frontal. Un IR ToF 3D, cu rol doar pentru recunoașterea facială. Tot în zona de securitate merită amintit cititorul de amprentă digitală plasat lateral.

Lenovo Tab P12 Pro 5G va fi disponibilă într-o variantă WiFi only, la un preț de 610 dolari, începând de luna viitoare. Versiunea 5G (nanoSIM), va ajunge și în Europa, la un preț de aproximativ 900 euro.

Dacă prețul este prea mare, dar utilizatorul dorește totuși suport pentru rețelele 5G, compania chineză a mai prezentat oficial și un Lenovo Tab P11 5G.

via Lenovo

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep