HomeFeaturedFocusMotorola Moto Edge 20 Pro, test de autonomie

Motorola Moto Edge 20 Pro, test de autonomie

Edge 20 Pro

Mă aşteptam ca autonomia oferită de Moto Edge 20 Pro, vârful de gamă din acest moment al celor de la Motorola, să fie la înălţimea numelui. Compania are un renume pentru acumulatorii destul de generoşi, dar şi bine optimizați, cu care își echipează telefoanele smart. Așa că este destul de greu ca un smartphone Motorola să te dezamăgească din acest punct de vedere.

În plus, ar fi fost și păcat după ce am văzut performanțele din benchmark-uri ale lui Edge 20 Pro. Care, combinate cu prețul suficient de accesibil de vânzare, dau un candidat serios la poziția de flagship killer. Un dispozitiv greu de ignorat pe segmentul său de preț.

Cu aceste considerente în minte am pornit testul de baterie din PCMark. Iar rezultatul a fost unul pe măsura așteptărilor.

Cu mult peste ceea ce a arătat Flip3 de la Samsung, că tot am comparat cele două terminale la partea de performanțe.

Iar rezultatul din testul de baterie se reflectă fidel și în utilizarea cotidiană a lui Moto Edge 20 Pro. Cu care am reușit să trec lejer bariera unei zile întregi. Ba chiar am ajuns și la două zile de folosire a telefonului (wireless, date mobile, mail, social media, browsing si cateva download-uri). Ceea ce este mare lucru pentru orice utilizator de smartphone.

Așa că se poate spune fără să greșim că autonomia este o mare bilă albă pentru Moto Edge 20 Pro.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep