HomeFeaturedFocusNokia G50 5G anuntat oficial, disponibil in Romania la finalul lunii

Nokia G50 5G anuntat oficial, disponibil in Romania la finalul lunii

Nokia G50 5G

Compania finlandeză HMD Global a anunțat oficial modelul Nokia G50 5G, unul dintre cele mai accesibile terminale 5G de pe piață. Dispozitivul, care a fost subiectul mai multor sesiuni de leak-uri, va deveni disponibil și pe plan local începând cu finalul acestei luni, în primă fază prin intermediul Vodafone. În România va ajunge versiunea de culoare Ocean Blue. Prețurile recomandate vor fi de 1199 lei pentru varianta cu capacitate internă de stocare de 128 GB și 1099 lei pentru cea cu memorie internă de 64 GB.

Nu este foarte clar dacă în acest preț sunt incluse și căștile TWS Nokia Clarity Earbuds. Pe unele piețe aceste căști vor fi oferite promoțional celor care achiziționează un Nokia G50 5G.

Pentru cei care nu își mai amintesc, terminalul este un mid-range care nu iese în evidență la nivel de specificații tehnice. Este echipat cu un display IPS LCD de 6,38 inchi și rezoluție HD+ (1560 x 720 pixeli). Se bazează pe un chipset Qualcomm Snapdragon 480, care rulează în combinație cu o memorie RAM de 4 GB. Sunt posibile două opțiuni de memorie internă, de 64 GB sau de 128 GB. Există și un slot microSD dedicat, pentru cei cu nevoi speciale în materie de spațiu de stocare.

Pe partea din spate Nokia G50 5G etalează un sistem foto compus din trei camere. Senzorul principal de 48 megapixeli este ajutat de un ultrawide de 5 megapixeli și de un senzor de adâncime de 2 megapixeli. Camera frontală are o rezoluție de 8 megapixeli.

Autonomia este asigurată de un acumulator cu capacitatea de 4850 mAh. Viteza de încărcare este limitată la 10W.

Așa cum spuneam, nimic impresionant la nivel de configurație. Prețul ar trebui să fie marele argument al acestui smartphone. Însă cred că el devine și mai atractiv atunci când este impachetat cu serviciile operatorului, moment în care ar trebui să vedem subvenții la nivel de preț.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep