HomeMobileAndroidGoogle Pay merge pe smartwatch-ul Samsung Galaxy Watch 4 in Romania

Google Pay merge pe smartwatch-ul Samsung Galaxy Watch 4 in Romania

Odată cu lansarea Google Pay în România, utilizatorii de Android pot face plăți folosind ceasul smart Samsung Galaxy Watch 4.
Odată cu lansarea Google Pay în România, utilizatorii de Android pot face plăți contactless folosind ceasul smart Samsung Galaxy Watch 4.

Ziceam zilele trecute că Google Pay are acum suport direct și oficial și pentru România (după ce anul trecut a început să fie folosit prin intermediul aplicațiilor dedicate ale băncilor) iar odată cu treaba asta e posibil ca și utilizatorii de Android să își folosească ceasurile smart pentru a face plăți la comercianți.

Google Pay poate fi folosit de luna aceasta pe telefoanele Samsung pentru a realiza plăți contactless, într-un mod simplu și sigur. Utilizatorii trebuie doar să descarce aplicația din Google Play și să o aibă la îndemână atunci când vor să facă o achiziție.

De asemenea, plățile se pot face și de la încheietura mâinii – datorită noului sistem de operare Wear OS, de pe noua serie Galaxy Watch4. Pentru a utiliza Google Pay pe noul Galaxy Watch4, utilizatorii trebuie să descarce aplicația din Google Play direct pe smartwatch, iar aceasta va fi adăugată alături de celelalte aplicații. Design-ul aplicației a fost revizuit, astfel încât cardurile de credit stocate să fie mai mari și mai ușor de accesat.

După cum probabil știți, aplicația Google Pay funcționează ca un wallet virtual, în care pot fi ținute în siguranță și alt tip de documente importante, precum bilete de avion sau de tren, carduri bancare etc.

În felul acesta se pot avea la îndemână (mai bine spus la încheietura mâinii) o grămadă de informații utile plus opțiuni de plată contactless. Și în sfârșit utilizatorii de Android din România pot să beneficieze de servicii similare cu cele oferite de Apple propriilor fani. Încă nu am testat plata contactless pe Galaxy Watch 4, o să fac asta și revin cu detalii, că deja am primit multe cereri în direcția asta.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep