HomeFeaturedFocusNubia Red Magic 6S Pro a fost prezentat oficial

Nubia Red Magic 6S Pro a fost prezentat oficial

Nubia Red Magic 6S Pro

Cel mai nou terminal de gaming de la ZTE a fost prezentat oficial publicului. Nubia Red Magic 6S Pro va fi disponibil și pe piața globală, din 27 septembrie. Prețurile sale, valabile pentru Europa, încep de la 599 euro. Le vom detalia în câteva clipe.

Până atunci să spunem că marea noutate la nivel de configurație este reprezentată de chipset-ul Qualcomm Snapdragon 888+. Versiunea 6 Pro era echipată cu un Snapdragon 888. Plusul de performanță s-ar putea traduce și printr-un plus de căldură eliminată. Așa că producătorul chinez a venit și cu un nou sistem de răcire, numit ICE 7.0. Acesta înglobează o tehnologie numită Phase Change Materials (PCM), care funcționează ca un fel de acumulator ce absoarbe căldura și o eliberează treptat, atunci când dispozitivul este în repaus. Se adaugă și ventilatorul integrat, prezent și pe versiunea anterioară.

Dincolo de procesor, Nubia Red Magic 6S Pro are trei versiuni de memorie. Prima, cu 12 GB de RAM și memorie internă de 128 GB, costă, așa cum spuneam, 599 euro. Cea intermediară vine cu 16 GB de memorie RAM și capacitate internă de stocare de 256 GB și costă 699 euro. Ambele sunt disponibile doar în culoarea neagră (Cyborg Black). Cea de-a treia versiune are tot 16 GB de RAM și 256 GB memorie internă, dar se numește Ghost și are spatele transparent. Prețul ei este de 729 euro. Toate prețurile sunt valabile pentru Europa.

Ecranul dispozitivului este un AMOLED de 6,8 inchi, cu rezoluție fullHD+ (2400 x 1080 pixeli). Rata de refresh maximă este de 165 Hz, cu moduri intermediare. Cititorul de amprentă integrat sub display poate acum să determine pulsul cardiac.

Sunt prezente cele două shoulder triggers. Însă acum apare un al treilea astfel de buton, plasat pe spatele telefonului.

Acumulatorul lui Nubia Red Magic 6S Pro are o capacitate de 5050 mAh și se poate încărca cu până la 66W. Totuși, încărcătorul din pachetul standard suportă doar 30W.

La nivel de abilități foto avem o cameră frontală de 8 megapixeli și un sistem de trei camere pe partea din spate. Senzorul principal are 64 megapixeli. Este ajutat de un ultrawide de 8 megapixeli și de un al treilea senzor, de adâncime.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep