HomeMobileAndroidOnePlus 9 primeste un update de firmware ce adauga functia XPan Mode

OnePlus 9 primeste un update de firmware ce adauga functia XPan Mode

Seria OnePlus 9 primește opțiunea de panoramă (XPan Mode) odată cu cel mai nou update de firmware.
Seria OnePlus 9 primește opțiunea de panoramă (XPan Mode) odată cu cel mai nou update de firmware.

OnePlus a anunțat că modelele OnePlus 9 și OnePlus 9 Pro primesc opțiunea de înregistrare a panoramelor (XPan Mode) prin intermediul unui update de firmare ce va fi disponibil în curând. Modul XPan disponibil pe Hasselblad Camera for Mobile a fost creat pentru a reproduce experiența utilizării camerei XPan de la Hasselblad, care a oferit avantaje precum formatul de 35 mm, împreună cu posibilitatea de a comuta rapid la format de tip panoramă fără a fi nevoie de schimbarea filmului.

Bronius Rudnickas, Hasselblad Global Marketing Manager, a declarat: “Hasselblad XPan este un produs revoluționar care a creat o nouă eră a fotografiei. Nu numai că avea avantajul celor 135 de cadre, dar oferea trecerea la un format wide, fără a fi nevoie de schimbarea filmului. A fost unul dintre primele produse cu o cameră dual-frame de 35 mm. Acum, printr-un efort comun al echipelor de cercetare-dezvoltare ale ambelor branduri, am reușit să aducem acest stil de imagine unic și experiența de operare a Hasselblad XPan către mai mulți consumatori.”

Fotografiile realizate cu XPan Mode au un raport de 65:24, la fel ca în cazul camerei originale Hasselblad XPan. Imaginile realizate în XPan Mode de pe smartphone-urile OnePlus 9 și 9 Pro sunt crop-uite de pe camera principală de 48MP și camera ultra-wide de 50MP. Rezultatul este o imagine de rezoluție înaltă, de peste 20MP. Imaginile XPan au o rezoluție 7552 × 2798 la 30 mm și o rezoluție 7872 × 2916 la 45 mm.

OnePlus a colaborat cu Hasselblad pentru a obține două profiluri de simulare a filmului pentru XPan Mode: un mod color și unul alb-negru unic. XPan Mode de pe seria OnePlus 9 pornește în alb-negru, pentru a oferi senzația unui film clasic alb-negru utilizat de camerele XPan. Modul alb-negru spune poveștile într-un stil diferit – fie că este vorba de portrete, fotografie de stradă sau arhitectură. Modul cu culoare a fost de asemenea optimizat împreună cu Hasselblad, pentru a obține un profil de culoare bogat și realist. Utilizatorii pot comuta între culoare și alb-negru în funcție de preferințe.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep