HomeFeaturedFocusSamsung Galaxy A73 vine cu camera de 108 megapixeli

Samsung Galaxy A73 vine cu camera de 108 megapixeli

Samsung Galaxy A73

Și, aș spune eu, era și cazul să se întâmple acest lucru. Faptul că Samsung Galaxy A73 va fi primul mid-range al companiei coreene care va avea un senzor principal cu rezoluție de 108 megapixeli nu ar trebui să surprindă. Alți producători au integrat deja acest senzor în zona de mid-range (Xiaomi, Motorola), în timp ce coreenii l-au păstrat ca atribut al telefoanelor high-end.

În plus, Samsung este și compania care produce acești senzori foto. Iar speculațiile despre modelul care va fi una dintre vedetele lui A73 curg. Majoritatea opinează că este vorba despre senzorul ISOCELL HM2 1/1.52″. Același care este prezent în Redmi Note 10 Pro de la Xiaomi.

Aceleași speculații merg mai departe și spun că va exista și stabilizare optică.

Samsung Galaxy A73 ar trebui să își facă apariția oficială undeva la începutul anului viitor. Mai este timp destul până atunci. Timp în care vom putea afla și alte detalii tehnice despre acest mid-range. Unul care, cred eu, va fi suficient de puternic încât să se bată cu Motorola Edge 20 Pro. Sau măcar cu Edge 20. Și, evident, cu concurenții direcți din curtea Xiaomi. Unii chiar mai populari.

Pe de altă parte, coreenii nu trebuie să îl facă foarte atractiv pe A73. Pentru că atunci cu siguranță acesta va mușca și din felia seriei Galaxy S. Este un joc destul de dificil, care ar putea fi rezolvat printr-un număr mai mic de modele de smartphone aruncate pe piață de-a lungul unui an.

Însă sunt convins că strategia companiei se bazează pe suficient de multe studii, încât deciziile să fie cele corecte.

Iar Samsung Galaxy A73 va avea probabil și alte argumente de partea sa în afara senzorului principal cu rezoluție de 108 megapixeli.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep