HomeFeaturedFocusRealme 8s 5G a fost prezentat oficial

Realme 8s 5G a fost prezentat oficial

Realme 8s 5G

După o perioadă în care a fost subiectul mai multor leak-uri, Realme 8s 5G își face apariția oficială. Este un telefon care aduce în premieră publicului noul chipset MediaTek Dimensity 810. Un procesor octa-core de până la 2,4 GHz (Cortex-A76) și un GPU Maili-G57.

Procesorul rulează în combinație cu o memorie RAM ce poate fi de 6 GB sau de 8 GB. În ambele cazuri capacitatea internă de stocare este de 128 GB și poate fi extinsă cu ajutorul unui card microSD. Autonomia este asigurată de un acumulator cu capacitatea de 5000 mAh. Acesta suportă încărcarea rapidă de până la 33W. Ca o paranteză, încărcătorul este inclus în pachet.

Ecranul lui Realme 8s 5G este un IPS LCD cu diagonala de 6,5 inchi. Rezoluția este fullHD+ (2400 x 1080 pixeli, aspect 20:9). Suportă o rată de refresh de 90 Hz. În partea stângă are un orificiu suficient de discret, pentru o cameră foto frontală de 16 megapixeli.

Cititorul de amprentă digitală este plasat lateral.

Sistemul foto de pe spate este compus din trei camere. Senzorul principal de 64 megapixeli este ajutat de două camere de câte 2 megapixeli fiecare. Una monocromă, pentru detalii de adâncime și una dedicată macro.

Sistemul de operare este Android 11 cu interfața Realme UI 2.0 peste el.

Prețul de vânzare pentru Realme 8s 5G este de aproximativ 245 dolari, respectiv 270 dolari, în funcție de opțiunea de memorie RAM aleasă.

Împreună cu acest terminal, compania chineză desprinsă din Oppo a mai prezentat și modelul Realme 8i. Un telefon ceva mai slab, care nu oferă suport pentru 5G. Vine și el cu un chipset în premieră, un MediaTek Helio G96. Memoria RAM poate fi de 4 GB sau de 6 GB, iar capacitatea internă de stocare de 64 GB sau 128 GB.

Ecranul este puțin mai mare, cu o diagonală de 6,6 inchi, aceeași rezoluție fullHD+, dar cu o rată de refresh de 120 Hz.

Senzorul foto principal scade la 50 de megapixeli. Scade și viteza de încărcare a acumulatorului de 5000 mAh, la doar 18W.

Prețurile de vânzare sunt de aproximativ 190 dolari, respectiv 215 dolari. Ambele telefoane vor fi puse în vânzare săptămâna viitoare.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep