HomeFeaturedFocusSamsung Galaxy S22 Ultra devine Note 22 Ultra?

Samsung Galaxy S22 Ultra devine Note 22 Ultra?

Samsung Galaxy S22 Ultra

Din mai multe surse a ajuns în atenția opiniei publice informația conform căreia Samsung Galaxy S22 Ultra va avea un aspect fizic radical diferit de cel al celorlalte două dispozitive din această familie. Respectiv S22+ și S22 standard. Lucru care până acum nu prea s-a mai întâmplat în familia de top a producătorului coreean de smartphone.

Mai mult, publicațiile de specialitate dau ca sigur faptul că terminalul nu doar că va oferi suport pentru S Pen, dar va avea un locaș special pentru inserarea acestuia.

Iar acum apar și niște presupuse fotografii de presă cu viitorul Samsung Galaxy S22 Ultra, care într-adevăr reprezintă un dispozitiv nou, diferit de ceea ce se aștepta până acum. Un telefon care seamănă mai degrabă un un Note, decât cu un S.

De aici și până la concluzia că S22 Ultra se va numi de fapt Note 22 Ultra nu a mai fost mult. Iar ea a fost îmbrățișată și de leaksteri celebrii, cu un istoric foarte bun pe informațiile legate de compania coreeană.

Mai mult, celebrul @OnLeaks vine cu o nouă informație. Galaxy S22+ se va numi după această reașezare a sistemului de denumiri comerciale S22 Pro. Iar varianta standard va rămâne cu numele clasic.

Aș spune că are logică o asemenea strategie din partea Samsung. Și nu este nimic original, ci doar preluarea strategiei folosite de Apple cu succes de mulți ani încoace.

Iar revenirea seriei Note (în loc de Samsung Galaxy S22 Ultra) ar fi pe placul multor fani care suspină după aceste telefoane.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep