HomeFeaturedFocusSamsung Galaxy Wide5 isi face aparitia oficiala

Samsung Galaxy Wide5 isi face aparitia oficiala

Samsung Galaxy Wide5

Samsung Galaxy Wide5 a fost prezentat oficial în Coreea de Sud. Este un terminal care va fi dedicat exclusiv operatorului SK Telekom. Însă există zvonuri că el va avea parte și de o lansare globală, sub numele de Samsung Galaxy F42 5G. Ba chiar pe unele piețe se va numi Galaxy Buddy. Oricare ar fi numele sub care va fi vândut, cred că merită câteva clipe de atenție.

Dispozitivul seamănă destul de mult cu Galaxy A22 5G. Se bazează pe același chipset MediaTek Dimensity 700, care aduce și suportul pentru rețelele 5G. Procesorul rulează în combinație cu o memorie RAM de 6 GB. Capacitatea internă de stocare este de 128 GB și va putea fi extinsă prin microSD, cu până la 1 TB, printr-un slot dedicat.

Autonomia este asigurată de un acumulator cu capacitatea de 5000 mAh, care se încarcă cu până la 15W.

Ecranul lui Samsung Galaxy Wide5 este un LCD cu diagonală de 6,6 inchi. Nu pare să vină cu o rată de refresh mai specială, așa că presupunem că suportă standardul de 60 Hz. Rezoluția sa este fullHD+. În partea de sus are un notch în formă de V, pentru o cameră foto frontală de 8 megapixeli.

Cititorul de amprentă digitală este plasat lateral, integrat în butonul de pornire.

Pe partea din spate se găsește un sistem foto compus din trei camere. Senzorul principal are o rezoluție de 64 megapixeli. Este ajutat de un ultrawide de 5 megapixeli. Cea de-a treia cameră este una pentru detalii de adâncime, cu rezoluție de 2 megapixeli.

Sistemul de operare este Android 11 cu interfața OneUI Core 3.1 peste el.

Samsung Galaxy Wide5 are un preț de vânzare de aproximativ 380 de dolari, valabil în oferta operatorului coreean. Probabil că este prețul valabil fără serviciile acestuia, pentru că este destul de mare.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep