HomeFeaturedFocusSamsung il recruteaza pe Vanilla Ice pentru o campanie de protejare a...

Samsung il recruteaza pe Vanilla Ice pentru o campanie de protejare a mediului

Vanilla Ice, rapper-ul ce a lansat celebra melodie ”Ice, Ice Baby” face parte din campania de protejare a mediului proaspăt lansată de Samsung.
Vanilla Ice, rapper-ul ce a lansat celebra melodie ”Ice, Ice Baby” face parte din campania de protejare a mediului proaspăt lansată de Samsung.

Sub ideea ”Reduce Your Ice, Ice Baby”, o reinterpretare a celebrei melodii ”Ice, Ice Baby”, rapper-ul Vanilla Ice a fost cooptat de Samsung pentru o campanie de protejare a mediului prin care oamenii sunt încurajați să facă o schimbare mică, dar care va determina o mare diferență. Dacă întreaga lume o să decidă să crească temperatura congelatoarelor, se va putea reduce amprenta de carbon a fiecărui individ pentru un impact global și colectiv.

Dacă fiecare gospodărie din Europa ar crește temperatura congelatorului cu 1 grad Celsius, o cantitate estimată de peste 1 milion de tone de emisii de CO2 ar putea fi reduse anual, conform noilor date emise de Samsung.

Samsung sărbătorește lansarea noului său congelator Bespoke, așa cum este prezentat și în noul videoclip muzical. Bespoke vine în Europa cu o gamă de 14 panouri în diferite nuanțe, care se pot schimba după bunul plac, precum Glam Glass, care oferă o senzație de luminozitate în spațiul în care este amplasat frigiderul și Satin Glass, care inspiră confort printr-o sticlă moale și delicată.

„Îmi place să trăiesc un stil de viață sustenabil, iar eficiența din punct de vedere energetic contribuie la îndeplinirea acestui aspect. Întotdeauna caut cele mai moderne metode de economisire a energiei pentru propria mea casă și îmi place foarte mult varietatea de moduri de personalizare a gamei Bespoke. Sunt foarte încântat să lucrez cu Samsung la acest proiect, deoarece muzica este o modalitate inedită de a conecta oamenii și de a răspândi cu ajutorul ei această poveste despre mediul înconjurător. Sper ca mesajul meu să fie înțeles tare și clar și să putem face fiecare tot ce ne stă în putință pentru a avea grijă de propria planetă”, a spus Vanilla Ice în contextul videoclipului și al campaniei.

Ok, ce să zic? Cineva de la Samsung chiar crede că mesajul lui Robert Matthew Van Winkle chiar va avea efect. În afară de asocierea cu Ice, Ice Baby, nu îmi dau seama ce plus poate aduce fostul rapper, transformat în antreprenor care renovează case prin Los Angeles.

Câteodată și Samsung mai dă rateuri.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep