AcasăFeaturedFocusVideo: o privire in detaliu asupra noilor smartphone-uri iPhone 13

Video: o privire in detaliu asupra noilor smartphone-uri iPhone 13

Apple ne oferă un material video în care ne prezintă în detaliu fiecare smartphone din seria 13.
Apple ne oferă un material video în care ne prezintă în detaliu fiecare smartphone din seria 13.

Pentru că strategia Apple (urmată îndeaproape și de Samsung) este să nu ofere dispozitive de test înainte de lansarea oficială, pentru ca nu cumva review-urile să afecteze negativ vânzările, dar e totuși nevoie de niște prezentări mai detaliate, Apple scoate un video detaliat despre seria iPhone 13.

În clipul de 7 minute putem vedea toate cele patru variante și sunt explicate noile funcționalități legate de Cinematic Mode, ProMotion și așa mai departe. Poate că pentru unii informațiile sunt binevenite și îi pot ajuta să decidă dacă se aruncă să facă precomanda sau mai așteaptă să vadă și review-urile pe bune, ale utilizatorilor.

Interesantă mi se pare și abordarea legată de autonomie, în stilul Apple.

Dincolo de toate astea, vă recomand să urmăriți materialul video. Nu e rău să știți și punctul de vedere Apple, chiar dacă asta nu o să vă facă să vă schimbați opinia.

Ce ziceți?

Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Windows Insider MVP (https://insider.windows.com/en-us/MVPs/ionut-balan/) & gadget enthusiast. Security addict. IT industry analyst. Reviewer for Windows Phone & Android devices. Fan of Ubuntu and Windows 10.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Recomandari

MobileDirect.ro