HomeFeaturedFocusSamsung Galaxy S22, noi detalii tehnice

Samsung Galaxy S22, noi detalii tehnice

Samsung Galaxy S22

Imaginea pare să fie destul de completă în ceea ce privește specificațiile tehnice ale lui Samsung Galaxy S22. Iar cele mai recente informații vorbesc despre capacitatea acumulatorului și viteza de încărcare. Însă dacă centralizăm detaliile care au circulat în ultima vreme, avem o radiografie de ansamblu a celui mai accesibil telefon din viitoarea familie de flagship-uri a producătorului coreean.

Și nu doar cel mai accesibil, dar se pare că și cel mai compact flagship de ceva vreme încoace. Mai exact de la modelul Galaxy S10e. Se pare că S22 va fi chiar mai mic decât nou lansatul iPhone 13. Semn că Samsung a înțeles în sfârșit că și dimensiunea mai mică are un număr destul de mare de adepți și că încă se mai caută compactele.

Revenind puțin la acumulatorul lui Samsung Galaxy S22, de la care am pornit acest material, se pare că va avea o capacitate de 3700 mAh. Și că se va încărca cu viteza de 25W. Frații săi mai mari trec în sfârșit la o viteză mai mare de încărcare (45W), dar S22 rămâne captiv în limitele impuse de generațiile anterioare.

De reținut că încărcătorul va trebui achiziționat separat. El nu va fi inclus în pachetul standard.

Modelul european se va baza pe chipset-ul Exynos 2200, la fel ca și frații mai mari. Se pare că vor fi mici diferențe de tactare a nucleelor acestui chipset. Probabil pentru a scoate mai în față modelul Ultra, opțiunea cea mai scumpă.

Sunt detalii și de pe zona de fotografie. Se pare că Samsung Galaxy S22 va avea pe partea din spate un senzor principal cu rezoluție de 50 megapixeli. Un Samsung ISOCELL GN5.

Desigur, încă lipsesc detalii din ecuație. Dar, așa cum spuneam, avem deja o imagine suficient de completă despre acest membru al viitoarei familii de terminale.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep