HomeFeaturedFocusCe pret are iPhone 13 in Romania. Si de azi incep comenzile

Ce pret are iPhone 13 in Romania. Si de azi incep comenzile

Începând de astăzi e posibil să se facă comenzile pentru iPhone 13 cu prețuri pornind de la 804 EUR.
Începând de astăzi e posibil să se facă comenzile pentru iPhone 13 cu prețuri pornind de la 804 EUR.

Azi e ziua în care operatorii din România și magazinele autorizate primesc comenzile pentru noile iPhone 13 și totodată ziua în care vedem și care sunt prețurile acestor aparate în România.

Orange și Vodafone au variantele cu 128GB iPhone 13 Mini de la 804 EUR (Vodafone), iPhone 13 906 EUR de la (Vodafone) / 4563 LEI (Orange), iPhone 13 Pro de la 1140 EUR (Vodafone) / 5818 LEI (Orange) și iPhone 13 Pro Max de la 1242 EUR (Vodafone) / 6320 LEI (Orange).

După cum vedeți nu este mare șmecherie să le luați fără abonament. Iar pentru abonamente prețurile sunt negociabile în funcție de operator, vechimea voastră în rețea si beneficiile aferente. Cealaltă variantă ar fi să le luați în rate, dacă vă doriți neapărat un smartphone Apple însă nu aveți acum banii disponibili.

Voi decideți dacă merită să aruncați atâția bani pe un smartphone pe care aveți toate șansele să îl pierdeți/stricați. Gândiți-vă că modelele Pro și Pro Max costă mai mult decât un laptop performant pe care îl folosiți fără probleme 5-6 ani, nu 2-3 cât e durata medie de viață a unui smartphone.

Livrările vin pe 8 octombrie, adică peste o săptămână.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep