HomeFeaturedFocusHonor 50 vine oficial in Europa

Honor 50 vine oficial in Europa

Honor 50

Informația este confirmată oficial, așa că nu mai există semne de întrebare asupra acestui fapt. Honor 50 va fi disponibil și pentru publicul european, începând cu 26 octombrie. Telefonul va fi disponibil în primă fază în Marea Britanie și în câteva țări din Uniunea Europeană. Nu sunt specificate aceste țări și nu știm încă dacă și România se găsește pe această listă.

Însă cred că terminalul va ajunge și în România, o piață pe care dispozitivele Honor s-au bucurat de ceva popularitate în trecut. De reținut că doar varianta standard va fi disponibilă publicului european.

Tot la nivel oficial a fost confirmată și informația conform căreia modelul european de Honor 50 se va bucura de serviciile Google preinstalate. O veste mare pentru fanii acestui brand. Cel puțin pentru fanii din afara Chinei.

Argumentele acestui smartphone sunt ecranul său OLED cu diagonală de 6,57 inchi, rata de refresh de 120 Hz, senzorul principal cu rezoluție de 108 megapixeli și viteza de încărcare a acumulatorului de până la 66W.

Nu ar trebui exclusă de pe această listă nici camera foto frontală de 32 megapixeli.

Nu este încă foarte clar dacă vor fi disponibile toate combinațiile de memorii ale lui Honor 50 (128GB/6GB RAM, 128GB/8GB RAM, 256GB/8GB RAM, 256GB/12GB RAM) sau doar anumite variante.

Vom afla acest lucru la finalul lunii. Atunci când vom vedea și care sunt prețurile valabile pentru Europa. Și mai ales dacă și România va fi pe lista țărilor în care acest smartphone va fi disponibil.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep