HomeFeaturedFocusHuawei Watch Fit Mini lansat oficial in Europa

Huawei Watch Fit Mini lansat oficial in Europa

Huawei Watch Fit Mini

Compania chineză își extinde portofoliul de echipamente wearable. Partea cea mai interesantă cu Huawei Watch Fit Mini este că produsul este disponibil deja și pe anumite piețe europene. La un preț de numai 99 de euro, în Italia sau Germania. Iar primii cumpărători primesc cadou și un cântar Huawei la achiziția ceasului. Ba chiar mai mult, pe unele piețe este oferit și un abonament pentru o lună de zile la Runtastic Premium.

Că pachetul este atractiv nu mai încape îndoială. Ceasul se adresează publicului feminin, atât prin dimensiuni, cât și prin combinațiile de culori pe care le oferă. Carcasa argintie este combinată cu două versiuni de culori pentru o brățară de piele (Frosty White sau Mocha Brown) și cu o variantă dintr-un silicon special (Taro Purple).

Sunt și aplicații destinate publicului feminin, precum Cycle Calendar.

Din punct de vedere hardware, Huawei Watch Fit Mini este echipat cu un ecran AMOLED de formă rectangulară. Rezoluția este de 368 x 194 pixeli (densitate 282 ppi). Acumulatorul are o capacitate de 180 mAh. Și promite o autonomie de minim 10 zile, pentru utilizatorii activi. Și până la 14 zile pentru cei mai liniștiți.

Sistemul de operare este unul proprietar, numit Lite OS. Sunt cinci tipuri de față preinstalate, însă în magazinul oficial (Huawei Watch Face Store) se mai găsesc peste 300 de fețe pentru acest ceas.

Iar funcționalitățile sunt cele standard. Monitorizarea pulsului cardiac și a saturației de oxigen din sânge (SpO2), monitorizarea somnului (TruSleep 2.0) și notificările. Plus posibiliatea de monitorizare a nu mai puțin de 96 de tipuri de activități sportive.

Ceasul rezistă și la apă (5 atm).

Așa cum spuneam, Huawei Watch Fit Mini este deja disponibil pe anumite piețe europene. De văzut cât de repede va ajunge și în România.

via Huawei

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep