HomeFeaturedFocusXiaomi Redmi Note 11 certificat la TENAA

Xiaomi Redmi Note 11 certificat la TENAA

Xiaomi Redmi Note 11

Dincolo de certificarea în scopul vânzării pe piața din China pe care tocmai a obținut-o Xiaomi Redmi Note 11, au rămas la vedere câteva informații tehnice despre viitorul dispozitiv. Care pare să fie un mid-range cu specificații decente. Argumentul său final va fi prețul de vânzare atractiv. Așa cum ne-au cam obișnuit terminalele scoase de Xiaomi sub acest brand.

Viitorul smartphone va fi construit în jurul unui display cu diagonală de 6,6 inchi. Rezoluția va fi fullHD+ (2400 x 1080 pixeli, aspect 20:9). Nu este clar dacă este un panel OLED sau unul LCD. Au circulat ambele variante în presa de specialitate. Oricum, cititorul de amprentă digitală va fi plasat lateral, ceea ce înclină puțin balanța în favoarea unui panel IPS LCD.

Chipset-ul lui Xiaomi Redmi Note 11 pare că va fi un MediaTek Dimensity 810. Vine cu suport pentru rețelele 5G, dar este o opțiune destul de modestă.

La fel pare și sistemul foto de pe spate. Alcătuit dintr-un senzor principal cu rezoluție de 16 megapixeli și unul secundar (cel mai probabil ultrawide) de 5 megapixeli.

Vor fi disponibile mai multe configurații de memorii. RAM-ul începe de la 4 GB, iar capacitatea internă de stocare de la 64 GB. Cât de sus vor merge, este iarăși un subiect de dispută. Așa că nu intrăm în speculații.

Autonomia va fi asigurată de un acumulator cu capacitatea de 4900 mAh. Acesta se va putea încărca cu până la 33W.

Xiaomi Redmi Note 11 (toată familia de terminale) ar trebui să fie prezentat chiar în cursul zilei de mâine.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep