HomeFeaturedFocusMoto Tab G20 anuntata oficial

Moto Tab G20 anuntata oficial

Moto Tab G20

Motorola își face cu Moto Tab G20 reintrarea pe piața tabletelor Android după o lungă perioadă de absență. Din păcate pentru fanii acestui brand și deopotrivă ai tabletelor, este vorba despre un produs entry. Cred că este doar o testare a pieței. Dacă tot vrei să impui acest brand pe piața de tablete (sau să beneficiezi de greutatea lui) un produs mai apropiat de zona de top ar fi mai potrivit. Pe de altă parte, nici brand-ul Lenovo nu este tocmai necunoscut pe această piață, ba din contră.

Dar nu o să discutăm aici strategia Motorola. În schimb, o să-I acordăm câteva clipe de atenție acestei tablete. Ecranul ei are o diagonală de 8 inchi (rezoluție HD, 1280 x 800 pixeli, aspect 16:10). Panelul este un TDDI IPS LCD.

La nivel de configurație este grăitor nucleul hardware al lui Moto Tab G20. Compus dintr-un chipset MediaTek Helio P22T, o memorie RAM de 3 GB și o capacitate internă de stocare de 32 GB. Există și un slot pentru microSD.

Sistemul de operare este un Android 11.

Camera foto frontală este de 2 megapixeli, cea de pe spate are o rezoluție de 5 megapixeli.

Nici măcar acumulatorul nu impresionează, cu o capacitate de 5100 mAh. Cât un telefon din ziua de azi. Bateria se încarcă cu până la 10W, prin USC Type-C.

Partea bună este că avem o construcție metalică.

Configurația lui Moto Tab G20 este foarte apropiată de cea a lui Lenovo Tab M8.

Prețul valabil pentru piețele asiatice este de aproximativ 150 de dolari. Aici ar putea fi marele argument al acestei tablete Android. De văzut dacă Lenovo va încerca si aducă acest brand și pe piața de tablete din Europa. Logic așa ar fi, brand-ul Motorola pare să cântărească mai mult aici.

via GSM Arena  

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep