HomeFeaturedFocusOppo A54s isi face aparitia oficiala

Oppo A54s isi face aparitia oficiala

Oppo A54s

Oppo A54s este un mid-range interesant. Nu atât prin lista de specificații tehnice pe care le etalează, cât mai ales prin faptul că își face apariția oficială direct în Europa. Dispozitivul este listat pe pagina Oppo din Marea Britanie. A avut chiar și o scurtă apariție în oferta Amazon din Italia, dar momentan nu mai este listat acolo.

Terminalul este echipat cu un display IPS LCD cu diagonală de 6,5 inchi. Rezoluția este HD+ (1600 x 720 pixeli, aspect 20:9), iar rata de refresh este una standard, de 60 Hz. În partea de sus se găsește un notch în formă de picătură, care găzduiește o cameră foto frontală cu rezoluție de 8 megapixeli.

Cititorul de amprentă digitală este plasat lateral.

Pe spatele lui Oppo A54s se găsește un sistem foto compus din trei camere foto. Senzorul principal are o rezoluție de 50 megapixeli. Este acompaniat de două camere foto de câte 2 megapixeli fiecare. Una dedicată macro și un senzor pentru detalii de adâncime.

Nucleul hardware este construit în jurul unui chipset MediaTek Helio G35. Memoria RAM este de 4 GB, iar capacitatea internă de stocare este de 128 GB. Poate fi extinsă cu ajutorul unui card microSD.

Autonomia este asigurată de un acumulator cu capacitatea de 5000 mAh.

Așa cum spuneam, Oppo A54s nu impresionează prin specificațiile sale. Prețul ar trebui să fie principalul argument de vânzare. Se pare că acesta va fi de 229 euro. Competiția va fi destul de acerbă pe acest segment de preț, chiar și în Europa.

via Oppo

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep