HomeFeaturedFocusQualcomm a prezentat oficial noul chipset Snapdragon 778G+

Qualcomm a prezentat oficial noul chipset Snapdragon 778G+

Snapdragon 778G+

De fapt, în cadrul evenimentului pe care l-a găzduit, compania americană a prezentat un întreg line-up de chipset-uri mid-range. Pe lângă Snapdragon 778G+ au mai văzut lumina zilei Snapdragon 695, Snapdragon 480+ și modelul Snapdragon 680.

Primele trei modele de noi chipset-uri oferă suport pentru noile rețele 5G. Cu Snapdragon 695 oferind acum și suport pentru 5G mmWave. Spre deosebire de predecesorul său 690. Ultimul dintre ele, modelul Snapdragon 680, este un chipset 4G. În cadrul comunicatului oficial sunt prezentate intenții ale producătorilor de smartphone de a integra noile apariții în viitoarele lor modele.

Este vorba despre Nokia (HMD Global), Oppo, Motorola, Honor sau Xiaomi.

Modelul cel mai interesant, Snapdragon 778G+, vine cu un nucleu Kryo 670 Prime tactat acum la 2,5 GHz. Față de cei 2,4 GHz ai modelului standard. Procesorul grafic Adreno 642L, promite și el performanțe mai bune cu până la 20%. Alte schimbări față de predecesorul său nu există. De aici și denumirea aleasă de cei de la Qualcomm.

Nu este foarte clar când vom vedea pe piață modele comerciale care să integreze noile chipset-uri. Dar cred că de-abia la începutul anului viitor se va întâmpla acest lucru. Mai ales în perspectiva crizei de semiconductori.

Mai multe detalii despre Snapdragon 778G+ și despre toate modelele anunțate ieri de Qualcomm găsiți în link-ul sursă.

via Qualcomm

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep