HomeFeaturedFocusVivo iQOO Z5x a fost anuntat oficial

Vivo iQOO Z5x a fost anuntat oficial

Vivo iQOO Z5x

Compania chineză a prezentat oficial Vivo iQOO Z5x. Un mid-range care cred ca vine cu argumentul unui raport preț/specificații suficient de atractiv. Dar care alunecă clar din partea de sus a topului Androidelor. Acolo unde ținteau ambițiile primelor telefoane care au apărut sub acest brand.

Noul terminal este construit în jurul unui chipset MediaTek Dimensity 900. Semn că oferă și suport pentru rețele 5G. Memoria RAM urcă până la 8 GB, iar capacitatea internă de stocare până la 256 GB. Sistemul rulează un Android 11, iar interfața proprietară OriginOS 1.0 permite activarea funcției Virtual RAM, care folosește memorie internă de post de RAM atunci când este nevoie.

Ecranul lui Vivo iQOO Z5x este un IPS LCD cu diagonală de 6,58 inchi. Rezoluția este fullHD+, iar rata de refresh suportată este de 120 Hz. În partea de sus avem un notch în formă de picătură, pentru camera foto frontală de 8 megapixeli.

Cititorul de amprentă digitală este plasat lateral.

Pe partea din spate se găsește un sistem foto compus din doar două camere. Un senzor principal cu rezoluție de 50 megapixeli este ajutat de o cameră macro de 2 megapixeli. Atât!

Autonomia este asigurată de un acumulator cu capacitatea de 5000 mAh. Acesta se poate încărca cu până la 44W.

Cele trei versiuni de memorie ale lui Vivo iQOO Z5x sunt: 6GB+128GB, 8GB+128GB și 8GB+256GB. Prețurile sunt de aproximativ 250 dolari, 265 dolari, respectiv 300 dolari. Telefonul este deja disponibil în China, fără detalii despre o eventuală disponibilitate globală.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep