HomeFeaturedFocusXiaomi a prezentat oficial Redmi Note 11 Pro+

Xiaomi a prezentat oficial Redmi Note 11 Pro+

Redmi Note 11 Pro+

De fapt, compania chineză a prezentat toată familia de dispozitive, dar Redmi Note 11 Pro+ este cel mai atractiv dintre ele. Terminalul este identic cu Note 11 Pro, o singură diferență există între ele, așa că le putem trata împreună.

Dispozitivele sunt construite în jurul unui display AMOLED cu diagonală de 6,67 inchi și rezoluție fullHD+. Rata de refresh suportată este de 120 Hz. În partea de sus se găsește un orificiu discret pentru o cameră foto frontală de 16 megapixeli.

Cititorul de amprentă digitală este plasat lateral, chiar dacă panelul ar fi permis integrarea sa sub display.

La interior Redmi Note 11 Pro+ se bazează pe un chipset MediaTek Dimensity 920. Acesta vine cu tot cu suportul pentru rețelele 5G. Din perspectiva memoriilor, există trei combinații posibile. Prima are 6 GB de RAM și 128 GB de memorie internă. A doua vine cu o memorie RAM ceva mai mare, de 8 GB. Iar cea de top aduce 8 GB de memorie RAM și o capacitate internă de stocare de 256 GB. Nu este foarte clar dacă mai există și un slot pentru card microSD. Se pare că nu există această opțiune.

Sistemul de camere foto de pe spate este guvernat de un senzor principal de 108 megapixeli. Acesta este ajutat de un ultrawide de 8 megapixeli. Cea de-a trea cameră este una telephoto macro, cu rezoluție de 2 megapixeli.

Sistemul de operare este Android 11 cu interfața MIUI 12.5 peste el.

Ajungem și la partea de autonomie, acolo unde apar diferențele între cele două terminale. Redmi Note 11 Pro+ are un acumulator cu capacitate de 4500 mAh, care se poate încărca cu 120W. O încărcare completă durează doar 15 minute, lucru demonstrat în direct de Xiaomi. Varianta non Plus are un acumulator mai mare, de 5160 mAh, însă scade viteza de încărcare până la 67W.  

Prețurile pentru Pro+ încep de la aproximativ 310 dolari. Varianta non Plus are prețuri de pornire de la 265 dolari. Ambele telefoane vor fi puse în vânzare săptămâna viitoare.

Există și o versiune standard Redmi Note 11, chiar mai accesibilă. Însă sunt făcute destule concesii la nivel de configurație pentru a se obține un preț mai mic.

via Xiaomi

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep