HomeFeaturedFocusXiaomi Poco M4 Pro vine luna viitoare

Xiaomi Poco M4 Pro vine luna viitoare

Xiaomi Poco M4 Pro

Xiaomi Poco M4 Pro tocmai a fost certificat de FCC. Acțiune care alimentează zvonurile conform cărora telefonul va fi anunțat oficial luna viitoare. Și care lasă la vedere și mici detalii tehnice. Adăugate la ceea ce știam deja despre dispozitiv, se conturează o configurație care are ca scop păstrarea unui raport preț/specificații cât mai atractiv.

Listarea FCC vorbește în primul rând despre suportul pentru rețelele 5G. Care, cel mai probabil, va fi asigurat cu ajutorul unui chipset MediaTek Dimensity 700. Asta pentru a ține prețul cât mai jos.

Se vorbește mai apoi despre două configurații de memorii. Una cu 4 GB de RAM și stocare internă de 64 GB și una cu 8 GB de memorie RAM și capacitate internă de stocare de 128 GB. Cam mare distanța dintre ele totuși. Ar putea fi de fapt modelul standard și Xiaomi Poco M4 Pro, dar rămâne de văzut dacă am intuit corect.

O centralizare a zvonurilor și speculațiilor din trecut ne dă de înțeles că dispozitivul va avea un display de 6,5 inchi. Care va suporta o rată de refresh de 90 Hz. Rezoluția va fi fullHD+.

Acumulatorul va avea o capacitate de 5000 mAh. Și se va încărca cu o viteză de 33W. Un salt frumos în față, în comparație cu cei 18W de la generația anterioară.

S-ar putea să se păstreze și numărul camerelor foto de la generația anterioară. Tot trei, dar probabil cu mici plusuri.

Ceva trebuie să facă o diferență mai serioasă între Xiaomi Poco M4 Pro și generația anterioară. Măcar la nivel de design. Vom vedea care va fi acest factor cel târziu luna viitoare. Atunci când este așteptată, așa cum spuneam, apariția oficială a noului dispozitiv.

via GSM Arena  

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep