HomeFeaturedFocusSamsung Galaxy S21 FE vine pe 11 ianuarie

Samsung Galaxy S21 FE vine pe 11 ianuarie

Samsung Galaxy S21 FE

Asta dacă vine, pentru că deja nu prea mai știm ce să credem în legătură cu acest proiect al companiei coreene. Samsung Galaxy S21 FE a fost subiectul multor zvonuri și leak-uri în această vară. Lucru oarecum de așteptat dacă avem în vedere succesul și popularitatea de care s-a bucurat predecesorul său.

A urmat mai apoi perioada de amânări succesive, cauzate de lipsa componentelor. Până la punctul la care publicul a început să creadă că acest dispozitiv nu va mai ieși pe piață. Cu atât mai mult cu cât paginile de suport pentru el, de pe site-urile Samsung din diferite țări, au fost șterse. Așa că s-a crezut că nu îl mai vom vedea vreodată.

Iată că acum iese din nou la rampă. Se pare că oficialii coreeni au decis totuși să nu renunțe la Samsung Galaxy S21 FE. Mai mult, este vehiculată și o dată de apariție oficială. Care va fi pe 11 ianuarie. Mult prea aproape de apariția seriei Galaxy S22, dacă mă întrebați pe mine. Noul Fan Edition ar avea la dispoziție mai puțin de o lună în lumina reflectoarelor, înainte ca vedetele S22 să intre în scenă.

Pe de altă parte, conceptul are totuși o logică. Va fi acel premium mid-range care pare că lipsește din portofoliul companiei. O punte care să facă legătura între familia de top Galaxy S22 și zona de mid-range, cel mai bine reprezentată de Galaxy A. Un telefon cu preț mai accesibil decât seria de high-end. Și care este împins în față destul de agresiv și de către operatorii de telefonie mobilă. Motivați, evident, tot de către Samsung.

Dispozitivul va avea chipset-ul de top Qualcomm Snapdragon 888 și un display Super AMOLED, comparabile cu frații săi mai mari. Însă va face concesii la nivel de memorii (va avea cel mult 8 GB de RAM) și mai ales la nivel de camere foto.

Ecranul va fi un AMOLED de 6,41 inchi, cu rezoluție fullHD+ (2400 x 1080 pixeli, aspect 20:9). Va suporta HDR10+ și va avea o rată de refresh de 120 Hz. Cititorul de amprentă digitală va fi integrat sub display. Acumulatorul va avea o capacitate de 4500 mAh și se va încărca cu 25W.

Sistemul de camere foto de pe spatele lui Samsung Galaxy S21 FE va fi 12 MP + 8 MP + 12 MP (wide – telephoto 2x – ultrawide).

Rămâne de văzut dacă totuși 11 ianuarie rămâne data clară de apariție a acestuia. La câte amânări a suferit această apariție oficială, semne de întrebare rămân.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep