HomeFeaturedFocusApple a anuntat reparatii gratuite pentru modelele iPhone 12 cu probleme de...

Apple a anuntat reparatii gratuite pentru modelele iPhone 12 cu probleme de sunet

Apple repară gratuit modelele iPhone 12 și iPhone 12 Pro cu probleme de sunet.
Apple repară gratuit modelele iPhone 12 și iPhone 12 Pro cu probleme de sunet.

Ce chestie: Apple a anunțat că repară gratuit modelele iPhone 12 și iPhone 12 Pro ce au probleme de sunet. Asta a ajuns să fie știre, pentru că în mod normal fanii Apple plătesc pe un produs și dacă nu e bun, îl repară pe cheltuiala proprie, nu?

Serios acum, dacă aveți un iPhone 12 sau iPhone 12 Pro fabricat între octombrie 2020 și aprilie 2021 și are probleme de sunet, sunteți eligibil pentru reparație gratuită. Și va trebui să mergeți la un service autorizat Apple pentru a face asta.

Mai exact ”dacă modelul vostru de iPhone 12 sau iPhone 12 Pro nu mai emite sunet în receptor atunci când primiți un apel, sunteți eligibil pentru service”. Așa spune Apple în notificarea oficială listată pe propriul site.

În plus, e posibil să vi se refuze reparația dacă aveți smartphone-ul cumpărat din altă țară decât cea în care cereți serviciul. Și da, nu trebuie să plătiți dacă vi se acceptă cerere de reparație.

De menționat și că modelele iPhone 12 min sau iPhone 12 Pro Max sunt excluse de la această ”favoare”, ceea ce înseamnă că și dacă aveți fix aceiași problemă, o reparați pe cheltuiala proprie dacă nu mai aveți garanție.

Cam așa stă mai nou treaba cu Apple …

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep