HomeMobileAndroidAsa o sa arate Samsung Galaxy S22 si S22 Plus!

Asa o sa arate Samsung Galaxy S22 si S22 Plus!

via LetsGoDigital, așa o să arate Samsung Galaxy S22 și S22 Plus, imagini realizate pe baza unor leak-uri.
via LetsGoDigital, așa o să arate Samsung Galaxy S22 și S22 Plus, imagini realizate pe baza unor leak-uri.

Informațiile despre viitoarea serie Samsung Galaxy S22 sunt tot mai multe în ultima vreme, iar acum avem și niște imagini mai detaliate, realizate pe baza unor schițe extrase dintr-un raport al unui fost angajat Samsung, cunoscut ca și Super Roader.

Față de gama S21, viitoarele modele Galaxy S22 Ultra se vor putea fi diferenția mai ușor de seria normală S, pentru că S22 și S22 Plus nu vor acea același tip de cameră foto. Iar primele două vor fi diferite doar din prisma dimensiunii.

Modelul Galaxy S22 ar trebui să aibă un display de 6.06 inci în timp ce S22 Plus va avea 6.55 inci, asta în timp ce S21 are un display de 6.2 inch, S21 Plus unul de 6.7 inci. Atât S22 cât și Galaxy S22 Plus vor folosi o rezoluție Full HD și o rată de refresh de 120 Hz, la fel ca modelele anterioare cu plusul adus de un ecran mai luminos (1500 niți).

Ne așteptăm să vedem Galaxy S22 undeva la final de ianuarie, început de februarie și dacă se va păstra ”tradiția”, nu o să mai treacă multă vreme până o să putem vedea primele leak-uri (poze și video) cu modelele reale. Pentru că Samsung trebuie să își țină publicul interesat și să nu îl ”lase” să cumpere alte brand-uri.

Din aceste poze nu vedem schimbări importante la nivel de design, S22 fiind mai degrabă o finisare a noului trend adus cu S21, cu aspect industrial.

Mie unul mi se pare interesant. Voi ce ziceți?

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep