HomeFeaturedFocusSeria Oppo Reno7 nu mai are secrete

Seria Oppo Reno7 nu mai are secrete

Reno6 Pro
Oppo Reno6 Pro

Compania chineză se pregătește să anunțe oficial noua familie de terminale Oppo Reno7. Evenimentul este așteptat să se întâmple în luna noiembrie. Destul de repede după generația anterioară, care nu s-a bucurat de prea mult timp pe piețele pe care chinezii sunt prezenți. Pe de altă parte, strategia este în beneficiul fanilor, care au de ales între opțiuni cât mai proaspete.

Deși apariția oficială încă nu s-a întâmplat, terminalele din viitoarea familie nu prea mai au secrete. Sursele au cam scos la iveală detaliile tehnice esențiale. Dar și unele informații comerciale. Astfel, se pare că va lipsi o versiune Pro+. În schimb vom avea un SE, o variantă mai accesibilă decât cea standard.

Eu aș îndrăzni să speculez că va apărea la un moment dat și un Pro+, dar el s-ar putea să fie un flagship veritabil si merită toată lumina reflectoarelor.

Oppo Reno7 are destul de multe elemente în comun cu modelul Pro. Ecranul de 6,5 inchi (panel OLED) este unul dintre acestea. Va diferi doar rata de refresh, 90 Hz pentru standard, 120 Hz pentru Pro. Și acumulatorul este identic, cu o capacitate de 4500 mAh și o viteză de încărcare de 65W. Și camera foto frontală de 32 MP este un element comun.

Sistemele de trei camere de pe spatele celor două terminale vor fi însă complet diferite. Reno7 vine cu un senzor principal de 50 MP (Sony IMX766), ajutat de un ultrawide de 16 MP și de un senzor de adâncime de 2 MP. Pro-ul vine tot cu un senzor principal de 50 MP (de această dată Samsung GN5). Camera ultrawide este de 64 MP (OmnVision OV64B), iar cea de-a treia cameră este una telephoto de 13 MP.

Și la chipset-uri este o diferență majoră. Pro-ul merge pe Qualcomm Snapdragon 888, o variantă de top, iar versiunea standard optează pentru MediaTek Dimensity 1200. Tot un chipset vârf de gamă, dar de la compania chineză, cu performanțe ceva mai slabe. Memoriile RAM ale celor două telefoane vor fi de 8 GB sau 12 GB RAM. Iar capacitatea internă de stocare va putea urca până la 256 GB.

Oppo Reno7 SE va fi ceva mai mic (ecran de 6,43 inchi). Și bateria este puțin mai mică, cu 4300 mAh. Dar păstrează viteza de încărcare. Se păstrează și camera foto frontală. Însă sistemul foto de pe spate este ceva mai modest (64 MP + 8 MP + 2 MP). Chipset-ul va fi un MediaTek Dimensity 920.

Așa cum spuneam, cele trei telefoane ar trebui să apară oficial chiar luna aceasta.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep