HomeFeaturedFocusBalmuda Phone, un proiect inedit de smartphone

Balmuda Phone, un proiect inedit de smartphone

Balmuda Phone

Din când în când apar pe piața de smartphone anumite terminale care își propun să spargă tiparele. De cele mai multe ori însă, ceea ce se câștigă printr-o formă inedită se pierde prin concesii majore făcute la nivel de specificații tehnice. Balmuda Phone, despre care o să vorbim în cele ce urmează, nu face acest lucru. Păstrează o configurație decentă, chiar peste medie, pe care o combină cu o formă fericit aleasă. Pare să fie o soluție foarte potrivită pentru un al doilea telefon.

Dispozitivul este lansat în Japonia, acolo unde au început deja precomenzile. Livrările sun așteptate să pornească pe 26 noiembrie. De văzut dacă dispozitivul va ieși în afara granițelor. Deocamdată oficialii companiei japoneze nu au oferit detalii despre o eventuală disponibilitate globală.

De notat că terminalul nu este tocmai ieftin. Costă aproximativ 900 de dolari pe piața din Japonia. Un segment de preț pe care are competitori serioși. Deși, dacă îl privim ca pe un compact (asta își dorește să fie), atunci nu mai are concurență așa mare. Sau, mai bine zis, nu mai are deloc!

Să vedem ce are de oferit Balmuda Phone pentru acești bani! Dispozitivul vine cu un display de 4,9 inchi și rezoluție fullHD+. Aspectul ecranului este un convențional 16:9. Marginile ecranului sunt destul de generoase, iar în partea dreaptă avem un orificiu, nu tocmai discret, pentru o cameră foto de 8 megapixeli.

Ecranul mic este însoțit de un acumulator pe măsură. Bateria are o capacitate de doar 2500 mAh. Nu este specificată viteza de încărcare, însă oferă suport și pentru încărcarea wireless.

La interior avem o combinație de chipset Qualcomm Snapdragon 765, memorie RAM de 6 GB și capacitate internă de stocare de 128 GB. Pe spate avem o singură cameră foto, de 48 megapixeli și un cititor de amprentă digitală.

Sistemul de operare al lui Balmuda Phone este un Android 11 peste care a fost construită interfața proprietară. Care se bazează foarte mult pe utilizarea prin gesturi și swipe-uri.

Pe lângă dimensiunea mică, se remarcă carcasa de pe spatele telefonului. Este foarte curbată și realizată dintr-un plastic foarte ușor. Este una dintre trăsăturile definitorii pentru acest proiect inedit.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep