HomeFeaturedFocusMoto Watch 100 isi face aparitia oficiala

Moto Watch 100 isi face aparitia oficiala

Moto Watch 100

Moto Watch 100 ar trebui să fie cel mai recent smartwatch de la Motorola. Un produs așteptat cu sufletul la gură de mulți fani. Partea proastă este că nu este fabricat de Motorola. Și nici de Lenovo. Este produsul celor de la eBuyNow, compania chineză care a achizitionat dreptul de a folosi numele Motorola (și Moto) pe piața de smartwatch. Compania a scos și ediția din 2019 a lui Moto 360. Drept urmare, dacă încă vă mai face cu ochiul produsul respectiv, va trebui să îl achiziționați de pe pagina oficială, care nu are nimic în comun cu site-urile Motorola. Vezi link-ul sursă.

Revenind însă la ceasul nostru, acesta se laudă cu o autonomie excepțională. Fără însă a oferi detalii concrete. Ni se spune doar că acest lucru este posibil datorită sistemului de operare proprietar, MotoOS. Autonomia, dacă tot am atacat subiectul, este asigurată de un acumulator cu capacitatea de 355 mAh, care se încarcă complet într-o oră.

Moto Watch 100 vine într-o singură variantă de dimensiune, de 42 mm (cu brățară de 20 mm). Asta îl face să fie un produs unisex. Carcasa poate fi argintie sau neagră (Glacier Silver respectiv Phantom Black), iar cureaua oferă mai multe opțiuni.

Din punct de vedere al funcționalităților, avem monitorizarea saturației de oxigen (SpO2), cea a pulsului cardiac, precum și posibilitatea monitorizării a 26 de tipuri de activități sportive.

Ecranul este cumva surprinzător un LCD, diagonala sa este de 1,3 inchi și știe always-on. Ceasul rezistă la 5 ATM și pare destul de dedicat activităților sportive. Inclusiv prin aspect.

Dacă vă place (eu recunosc că nu m-a prea prins), prețul său de vânzare este de doar 99 dolari. Deocamdată este la nivel de precomandă, livrările încep pe 10 decembrie.

via MotoWatch (eBuyNow)

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep