HomeFeaturedFocusCat costa singurul iPhone X cu USB Type-C? 100000 USD, pe eBay

Cat costa singurul iPhone X cu USB Type-C? 100000 USD, pe eBay

Prototipul de iPhone X cu USB Type-C realizat de către un entuziast a ajuns la peste 99900 USD pe eBay.
Prototipul de iPhone X cu USB Type-C realizat de către un entuziast a ajuns la peste 99900 USD pe eBay.

Atunci când ai o idee interesantă, de multe ori vine și recompensa: în cazul lui Ken Pillonel, un electronist care s-a gândit că poate să pună USB Type-C pe iPhone X, lucrurile stau bine: prototipul realizat de el se vinde pe eBay cu un preț de peste 85000 USD. Sună bine, nu?

Luna trecută Ken Pillonel a făcut un tutorial în care arată celor interesați cum pot să schimbe portul Lightning cu unul USB Type-C și l-a postat pe YouTube. Trebuie apreciată munca de documentare și soluțiile alese pentru transformarea Lightning în USB Type-C, inclusiv abilitățile practice ce i-au permis și implementarea.

În condițiile în care EU a încercat să forțeze Apple să intre în rândul lumii și să ofere iPhone-uri cu USB Type-C, aventura lui Ken este cu atât mai remarcabilă cu cât acest prototip va rămâne probabil singurul aparat de acest fel. Apple nu pare să fie speriată câtuși de puțin de deciziile EU, probabil pentru că următoarea generație nu va mai avea deloc încărcare prin fir, totul fiind făcut wireless (chestie care este într-adevăr un mare pas înainte).

Așa că dacă vreți un astfel de aparat și nu aveți resursele sau competența pentru a urmări pașii din tutorialul lui Ken, puteți încerca să îl cumpărați. Când am scris articolul, iPhone X, primul (și singurul) cu USB Type-C avea prețul la 99900 USD cu doar 172 de oferte.

Dacă vă tentează, participați și voi la licitație :). Cu mențiunea că produsul vine fără nicun fel de garanție.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep