HomeFeaturedFocusSeria Asus ROG Phone 5s ajunge oficial in Europa

Seria Asus ROG Phone 5s ajunge oficial in Europa

Asus ROG Phone 5s

Compania taiwaneză a anunțat oficial seria Asus Rog Phone 5s în luna august a acestui an. Acum dispozitivele devin disponibile publicului european, prin intermediul magazinului online oficial al companiei. Deocamdată ele sunt la stadiul de precomandă, însă livrările încep în cursul acestei luni. Așa că așteptarea nu este de durată. Și, cred că putem spune fără să greșim, pentru pasionații de gaming va merita cu prisosință.

Modelul 5s va avea un preț de vânzare de 999 euro, pentru configurația cu 12 GB de memorie RAM și capacitate internă de stocare de 512 GB.

Varianta care urcă RAM-ul la 16 GB costă 1099 euro.

Iar Asus ROG Phone 5s Pro, modelul de top, cu memorie RAM de 18 GB și capacitate internă de stocare de 512 GB, are un preț de vânzare de 1299 euro. Acesta este disponibil într-o singură opțiune de culoare, Phantom Black.

Toate cele trei telefoane sunt echipate cu cel mai puternic chipset al momentului, Snapdragon 888+ de la Qualcomm.

Combinația de ecran AMOLED (E4) de 6,78 inchi, cu rată de refresh de 144 Hz, cu un acumulator cu capacitatea de 6000 mAh, este ideală pentru pasionații de jocuri. Evident, în ecuație atârnă greu și performanțele chipset-ului amintit mai sus.

Deocamdată în România este listat doar modelul Asus ROG Phone 5s. Însă probabil că în viitorul apropiat acesta va fi însoțit și de 5s Pro.

via Asus

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep