HomeFeaturedFocusHuawei lanseaza in Romania 3 monitoare de gaming MateView GT

Huawei lanseaza in Romania 3 monitoare de gaming MateView GT

Huawei Consumer Business Group își extinde portofoliul prin lansarea monitoarelor HUAWEI MateView GT 34” cu stereo SoundBar, HUAWEI MateView 34” și HUAWEI MateView GT 27”.
Huawei Consumer Business Group își extinde portofoliul prin lansarea monitoarelor HUAWEI MateView GT 34” cu stereo SoundBar, HUAWEI MateView 34” și HUAWEI MateView GT 27”.

Observ că Huawei își extinde prezența cu produse tech în România, de data asta anunțând trei monitoare de gaming din gama MateView GT. Noile monitoare vor fi disponibile începând cu data de 18 noiembrie pe www.huaweistore.ro și în rețelele retail partenere la prețurile recomandate de vânzare de 1.899 lei și 2.299 lei pentru modele de 27 și 34 de inci, și la 2.599 lei pentru modelul de 34 inci cu stereo SoundBar și beneficiază de o garanție extinsă de 3 ani.

Cel mai interesant dintre cele trei mi se pare HUAWEI MateView GT 34” care vine în două variante, cu și fără SoundBar și dispune de un ecran ultra-lat curbat de 34 de inci, care acceptă o rată de refresh de 165Hz. Cel de-al treilea, HUAWEI MateView GT 27″ dispune, de o rată de refresh de 165Hz și o curbură a ecranului de 1500R. Ca un nou membru al liniei Huawei, HUAWEI MateView GT continuă spiritul inovator al seriei Mate și introduce din nou conceptele de top și inovații tehnologice ale industriei, oferind caracteristici mai bune, mai profesionale și mai eficiente.

HUAWEI MateView GT 34” are un display curbat cu raport 21:9, diagonală de 34 inci și suportă o rezoluție de 3440×1440 pixeli (3K). Acesta este conceput pentru a maximiza performanța jocurilor și a crea o experiență de divertisment captivantă pentru jucători. HUAWEI MateView GT 34” are o acuratețe mare indiferent dacă este vorba de jocuri sau editare video, suportând gama de culori DCI-P3. Fiecare panou este calibrat profesional pentru a avea valoarea ΔE <2. În ceea ce privește elementele de conectică, acest model cu o mufă audio de 3,5 mm pentru căști și microfon, două porturi de afișare HDMI 2.0, un port DisplayPort 1.4, un USB tip C pentru încărcare și un port USB de tip C complet.

Iar pentru modelul cu SoundBar, discutăm despre un concept inovator care combină meticulos difuzorul și suportul de sprijin al ecranului într-unul singur și include două difuzoare cu sunet stereo 2.0. Fie că este folosit pentru jocuri sau videoclipuri, utilizatorii vor beneficia de funcția de sunet surround . Panoul tactil RGB care se regăsește pe SoundBar oferă nu numai un efect de iluminare personalizabil, dar permite utilizatorilor să regleze cu ușurință și volumul, cu ajutorul unui singur deget, combinând perfect estetica cu utilitatea, creând o experiență plăcută pentru utilizatori.

Varianta HUAWEI MateView GT 27″ vine tot cu un ecran ultra-curbat de 27 inci, cu aspect de 16:9 și o rezoluție a ecranului de 2560 x 1440 pixeli. La rândul său are o conectică bună, inclusiv un port HDMI 2.0, un port DisplayPort 1.2 și un port USB de încărcare tip C. Acest lucru înseamnă că, dacă utilizatorul dorește să se conecteze la un PC sau o consolă de jocuri, nu va avea nici o problemă cu HUAWEI MateView GT 27″.

În specificații și poze, modelele arată binișor. O să încerc să cer unul pentru teste și sper ca în curând să vă spun mai multe despre ele.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep