HomeFeaturedFocusOppo A95 (4G) a fost anuntat oficial

Oppo A95 (4G) a fost anuntat oficial

Oppo A95 (4G)

Se întâmplă la mai bine de jumătate de an de la apariția pe piață a versiunii 5G, lucru puțin ciudat. Oppo A95 (4G) seamănă cu fratele său din punct de vedere fizic, dar umblă puțin la configurație. Este tot un mid-range, pe care compania chineză îl împinge inclusiv în ofertele operatorilor. Acolo unde Oppo pare să fie tot mai activă în ultima vreme.

Pentru că nu mai este nevoie de suportul pentru rețelele 5G, terminalul optează acum pentru un chipset Qualcomm Snapdragon 662. Procesorul rulează în combinație cu o memorie RAM de 8 GB și cu o capacitate internă de stocare de 128 GB. Există și un slot pentru card microSD, util mai ales că varianta 4G nu mai are și opțiunea de 256 GB memorie internă, cum avea 5G-ul.

Ecranul lui Oppo A95 (4G) păstrează același display AMOLED de 6,43 inchi, cu rezoluție fullHD+ (2400 x 1080 pixeli, aspect 20:9). Acesta integrează cititorul de amprentă digitală și este prevăzut cu un orificiu discret pentru camera foto frontală cu rezoluție de 16 megapixeli.

Sistemul foto de pe spate este compus din trei camere. Nimic spectaculos, avem un senzor principal de 48 megapixeli, unul ultrawide de 8 megapixeli și o cameră dedicată macro de 2 megapixeli.

Autonomia este asigurată de un acumulator care arată mai ofertant decât la versiunea 5G. Acesta se mândrește cu capacitatea de 5000 mAh (față de 4310 mAh). În plus, oferă suport pentru încărcarea rapidă de până la 33W (față de 30W).

Sistemul de operare este un Android 11 cu ColorOS 11.1 peste el.

Oppo A95 (4G) este deja disponibil în anumite piețe asiatice (din linia a doua), la un preț de aproximativ 260 dolari.

via Oppo

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep