HomeFeaturedFocusPoco M4 Pro 5G a fost anuntat oficial

Poco M4 Pro 5G a fost anuntat oficial

Poco M4 Pro 5G

Xiaomi a prezentat oficial modelul Poco M4 Pro 5G. Un mid-range atractiv, vândut sub brandul care eficientizează și mai tare raportul preț/specificații. Și care nu va putea fi ignorat de către cei care vor avea un buget limitat pentru achiziția unui smartphone. Mai rămâne ca terminalul să fie accesibil pe cât mai multe piețe și succesul ar trebui să apară.

Și pare să fie disponibil și în Europa, din moment ce prețurile în cadrul prezentării sale au fost exprimate în euro.

Terminalul vine cu un display ceva mai mare, cu diagonală de 6,6 inchi (în comparație cu cei 6,5 inchi de la Poco M3 Pro). Este un panel IPS LCD, care suportă o rată de refresh de 90 Hz. Rezoluția ecranului este fullHD+ (2400 x 1080 pixeli, aspect 20:9). Protecția este asigurată de Gorilla Glass 3. Un orificiu discret, plasat central, găzduiește o cameră foto frontală de 16 megapixeli. Dublu față de generația anterioară.

Pe partea din spate a lui Poco M4 Pro 5G se găsește un sistem foto compus din două camere. Și evidențiat destul de puternic, în stilul flagship-urilor Xiaomi. Senzorul principal are o rezoluție de 50 megapixeli. Este ajutat de un ultrawide de 8 megapixeli.

Cititorul de amprentă este plasat lateral.

Autonomia este asigurată de un acumulator cu capacitatea de 5000 mAh. Care acum se poate încărca cu 33W. Generația anterioară avea aceeași capacitate a bateriei, dar viteza de încărcare era limitată la 18W.

Nucleul hardware al lui Poco M4 Pro 5G se bazează pe un chipset MediaTek Dimensity 810. Acesta asigură suportul pentru rețelele 5G și reprezintă și el un pas în față în comparație cu M3 Pro. Sunt posibile două combinații de memorii. Prima, cu 4 GB de RAM și memorie internă de 64 GB, cea de-a doua, mult mai atractivă, are 6 GB de memorie RAM și capacitate internă de stocare de 128 GB. În ambele situații există și un slot microSD pentru cei care vor mai mult spațiu de stocare.

Sistemul de operare este un Android 11 cu interfața MIUI 12.5 peste el.

Prețurile pentru Poco M4 Pro sunt de 230 euro, respectiv 250 euro, în funcție de echiparea de memorie aleasă. Pentru o perioadă de timp există chiar și un discount de 30 de euro. Terminalul poate fi găsit pe pagina oficială Poco, dar și pe AliExpress.

via Poco

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep