HomeFeaturedFocusRealme GT Neo2 vine in Europa

Realme GT Neo2 vine in Europa

Realme GT Neo2

În momentul în care Realme GT Neo2 a fost prezentat oficial, nu era foarte clar dacă sunt intenții de disponibilitate globală din partea companiei chineze. Spuneam atunci că sunt ceva șanse să ajungă și în Europa. Însă nu era nimic sigur. Iată că după aproape două luni de exclusivitate pe piețele din China și India, terminalul va ajunge și în Europa.

Informația este confirmată oficial, pe site-urile de social media ale companiei chineze. Pe 15 noiembrie va avea loc un eveniment de lansare a dispozitivului pe piețele europene.

Sunt șanse foarte mari ca el să fie accesibil și publicului din România.

Se știu chiar și versiunile de culoare și variantele de memorie în care Realme GT Neo2 va fi disponibil publicului european.

Ba mai mult, avem la dispoziție și două capturi de ecran din site-ul oficial al companiei, care ne arată și prețurile de vânzare.

Cu alte cuvinte, în Europa se pare că vor fi disponibile două versiuni de culoare, Neo Blue sau Neo Black, adică albastru sau negru. Luați-vă gândul de la cea verde, care era de departe cea mai arătoasă!

În materie de memorii, vor putea fi accesate variantele cu 8 GB de RAM și 128 GB de memorie internă sau cu memorie RAM de 12 GB și capacitate internă de stocare de 256 GB.

Prețurile europene pentru Realme GT Neo2 sunt de 449 euro, respectiv 549 euro, în funcție de versiunea de memorie aleasă.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep