HomeCloud & MobilityVoxa: prima aplicatie e-books si audiobooks din Romania

Voxa: prima aplicatie e-books si audiobooks din Romania

Vreau să vă anunț că s-a lansat Voxa, prima aplicație în limba română cu audiobooks și e-books, ce are în colecție peste 420 de cărți în format audio și peste 4400 de cărți românești în format electronic. Aplicația este disponibilă pe iOS (descărcați de aici) și Android (descărcați de aici).

Conținutul în limba română din Voxa este narat de voci precum Mihai Călin, Șerban Pavlu, Monica Davidescu, Florin Piersic Jr, Oana Pellea, Victor Rebengiuc, Andrei Pleșu, Marius Manole, Rodica Culcer, sau Stela Popescu.

După multe luni de efort susținut, o listare și obținerea de finanțare, negocieri continue pentru un portofoliu cât mai bogat de titluri, dar și un maraton de mii de ore de înregistrări, serviciul Voxa devine accesibil publicului din România și deschide, oficial, piața de consum digital de carte. Suntem doar la debutul călătoriei noastre ce are, ca puncte-cheie, experiența de utilizare, design-ul și calitatea conținutului. România este punctul nostru de pornire, iar serviciul, dezvoltat 100% local, va crește, an de an, ca prezență internațională”, declară Cătălin Meșter, CEO, Voxa.

Câteva dintre titlurile pe care le puteți găsi în Voxa:

·       Gândește ca un călugar, de Jay Shetty, în lectura lui Mihai Călin;

·       Pacienta tăcută, de Alex Michaelides, în lectura lui Șerban Pavlu;

·       Marele Gatsby, de F. Scott Fitzgerald, în lectura lui Florin Piersic Jr;

·       Micul prinț, de Antoine de Saint-Exupéry, în lectura Oanei Pellea;

·       Ferma animalelor, de George Orwell, în lectura lui Victor Rebengiuc;

·       Oscar si Tanti Roz, de Eric Emmanuel Schmitt, în lectura lui Marius Manole;

·       Colecția Disney, în lectura regretatei Stela Popescu, cu titluri precum Albă ca zăpada, Alladin, Alice în Țara Minunilor, Bambi, Cartea Junglei, Cenușăreasa, Doamna și Vagabondul, Dumbo, Frumoasa și Bestia, În căutarea lui Nemo, Mica Sirenă, Pinocchio, Pisicile Aristocrate, Povestea Jucăriilor, Ratatouille, Regele Leu, Tinkerbell, Wall-E sau 101 Dalmațieni;

Cine vrea să testeze aplicația Voxa o poate face, primele 2 săptămâni sunt gratuite, cu access nelimitat. Apoi se percepe un abonament lunar de 48 LEI (sub 10 EUR).

Recomandarea mea este să o instalați și să vedeți ce titluri descoperiți. Merită!

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep