HomeFeaturedFocusVisual Studio 2022 si .NET 6 lansate oficial

Visual Studio 2022 si .NET 6 lansate oficial

Începând de astăzi versiunile oficiale pentru Visual Studio 2022 și .NET 6 sunt disponibile pentru download.
Începând de astăzi versiunile oficiale pentru Visual Studio 2022 și .NET 6 sunt disponibile pentru download.

Azi au fost lansate oficial Visual Studio 2022 și .NET 6, ambele fiind niște versiuni remarcabile cu o grămadă de chestii faine.

Visual Studio 2022 vine să reducă și mai mult timpul necesar transformării unei idei într-un proiect valabil. Cu mai multe informații la îndemână și o mai mare versatilitate, dezvoltatorii pot folosi noua versiune pentru o grămadă de proiecte. Vorbim despre prima versiune Visual Studio pe 64 de biți, cu o integrare mai bună a AI-ului în IntelliCode, suportul pentru Hot Reload în proiecte .NET și C++, cross platform testing cu Linux și multe altele. Dacă vă interesează în detaliu, aici aveți lista de noutăți și vă recomand să o parcurgeți.

Iar după ce vă instalați noul IDE Visual Studio 2022 (Community Edition e gratuit!) vă recomand să aruncați un ochi și pe documentația aferentă. După cum probabil știți, Visual Studio 2022 permite dezvoltarea de aplicații C++, C#, F#, Visual Basic, Python, JavaScript, TypeScript și R.

În același timp, lansarea noii platforme .NET 6 (disponibilă pentru folosirea în proiecte pentru browser, cloud, desktop, IoT și smartphone/tabletă) se face sub LTS cu suport pentru trei ani. Extinde funcționalitatea platformei .NET cu spor important de performanță, C# 10.0, Hot Reload și multe altele.

.NET 6 merge cu Visual Studio 2022 și Visual Studio 2022 for Mac.

Dacă nu ați făcut-o încă, instalați noul Visual Studio 2022 și jucați-vă cu el. Și dacă se poate, începeți să migrați proiectele pe .NET 6.

Sau dacă aveți chef, urmăriți evenimentul de lansare:

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep