HomeFeaturedFocusXiaomi 12X, cateva detalii tehnice

Xiaomi 12X, cateva detalii tehnice

Xiaomi 12X

Noua generație de terminale de top de la Xiaomi este așteptată cu mare interes de către fani. Probabil și pentru că telefoanele vor fi disponibile la nivel global. Fără îndoială, cele mai atractive vor fi flagship-urile. Mai ales că vor fi echipate cu noul chipset de top de la Qualcomm. Însă se pare că în serie va exista și un Xiaomi 12X, un model ceva mai accesibil, cu mici concesii la nivel de configurație. Un premium mid-range, așa cum sunt ele numite.

Despre acest dispozitiv au ieșit la iveală câteva informații tehnice. Suficiente încât să confirme statutul menționat mai sus. Iar sursa acestor informații se pare că este destul de credibilă.

Aflăm astfel că terminalul va fi echipat cu chipset Snapdragon 870 de la Qualcomm.

Senzorul foto principal al lui Xiaomi 12X va avea o rezoluție de 50 megapixeli. Nu se cunosc încă detalii despre restul camerelor foto. Nici măcar numărul lor nu se știe.

Ecranul telefonului va fi un AMOLED cu diagonală de 6,28 inchi. Va suporta o rată de refresh de 120 Hz. Rezoluția va fi fullHD+ (2400 x 1080 pixeli, aspect 20:9).

Deocamdată acestea sunt detaliile care se cunosc despre acest terminal. Probabil că pe măsură ce ne apropiem de momentul apariției, vor mai ieși la iveală și alte amănunte.

Xiaomi 12X va fi probabil cel mai accesibil model al familiei care va vedea lumina zilei la începutul anului viitor.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep