HomeFeaturedFocusLG UltraGear 17G90Q, debutul companiei in zona de laptopuri de gaming

LG UltraGear 17G90Q, debutul companiei in zona de laptopuri de gaming

LG UltraGear 17G90Q

Coreenii de la LG sunt în ultima vreme tot mai activi pe segmentul notebook. LG UltraGear 17G90Q, cea mai recentă apariție, este primul laptop de gaming al companiei. Poate fi începutul unui drum lung și frumos, public există din belșug pentru aceste produse. Însă o condiție în acest sens ar fi o disponibilitate globală pentru această categorie a celor de la LG. Deocamdată, noua apariție va fi pusă în vânzare doar în țara natală, Coreea de Sud și în Statele Unite.

Chiar și așa, îi dedicăm câteva minute de atenție, pentru că reprezintă totuși o premieră. Laptopul are un display IPS LCD cu diagonală de 17,3 inchi și rezoluție 1920 x 1080 pixeli (aspect 16:9). Rata de refresh este de 300 Hz.

Nucleul hardware este construit în jurul unui procesor Intel Tiger Lake – H CPU de generația a 11-a. Memoria RAM poate fi de 16 GB sau de 32 GB. Iar capacitatea internă de stocare poate ajunge până la 1 TB (M.2 NVMe). Foarte important pentru o experiență de gaming cât mai cursivă și apropiată de realitate, chipset-ul grafic este Nvidia GeForce RTX 3080 Max-Q GPU. Semn că nu s-au făcut compromisuri din acest punct de vedere.

LG UltraGear 17G90Q are o greutate de 2,64 kilograme. Nu este tocmai ușor, dar nici nu și-a făcut un scop din asta. Un motiv ar putea fi acumulatorul de 93 Wh.

La nivel de conectivitate avem un conector USB 4 Gen 3×2 Type-C (USB-PD, Thunderbolt 4), un USB 3.2 Gen 2×1 Type-C, două mufe USB 3.2 Gen 2×1, HDMI, Ethernet (Wi-Fi 6E), microSD slot, jack-ul audio de 3,5 mm și mufa DC-in pentru alimentare. Securizarea dispozitivului se face printr-un cititor de amprentă digitală integrat în butonul de pornire.

Mai există o cameră web, difuzoare stereo, iluminare a tastaturii și un sistem de răcire pentru momentele de gaming intensiv.

Produsul va fi disponibil într-o singură variantă de culoare, Purple Gray.

LG UltraGear 17G90Q va fi pus în vânzare la începutul anului viitor. Deocamdată nu au fost oferite detalii de preț.

via LG

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep