HomeFeaturedFocusInca o data Apple o da de gard: probleme cu Waze in...

Inca o data Apple o da de gard: probleme cu Waze in CarPlay dupa iOS 15.2

iOS 15.2 a stricat afisarea Waze in CarPlay, a dezactivat functiile de reducere a sunetului pentru TuneIn si distrus redarea video pe overlay.
iOS 15.2 a stricat afisarea Waze in CarPlay, a dezactivat functiile de reducere a sunetului pentru TuneIn si distrus redarea video pe overlay.

Apple continuă să se facă de cacao vizavi de actualizările de iOS: cu updat-ul 15.2 a reușit să strice modul în care funcționează Waze în CarPlay atât pe zona de afișare cât și pentru integrarea cu TuneIn. În plus, am văzut că nici redarea stream-ului video pe overlay direct pe iPhone 12 nu mai merge.

Dacă problemele CarPlay din iOS 15.1 m-au ocolit, zilele acestea am descoperit că iOS 15.2 este praf și reduce dramatic experiența în CarPlay. Cel mai important, integrarea cu Waze e stricată, aplicația nu mai funcționează decât dacă îi dai acces always la locație și nu o folosești full screen. Săptămâna trecută, când am descoperit problema am zis că e ceva de la vreo setare de a mea. Pe urmă mi-am dat seama că e de la Apple, asta în ciuda faptului că utilizatorii beta-urilor au raportat problemele astea (vezi aici).

Pe lângă astea două chestii, TuneIn nu mai știe să reducă sonorul în Waze, în loc să oprească stream-ul (chiar dacă am debifat opțiunea de Duck din setările TuneIn). A mers inițial după o repornire a telefonului (iPhone 12), acum văd că iarăși nu mai merge.

Și peste astea, nu mai merge redarea de stream video pe overlay pe iPhone 12. Până la iOS 15.2 mergea fără probleme pe Orange TV, Digi și YouTube, acum rămâne doar sonorul, imaginea nu mai poate fi afișată.

Încă o dată Apple o dă de gard, în stilul clasic.

Dacă aveți și voi problemele astea și ați găsit soluții, spuneți-mi și mie ce ați făcut.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep