HomeFeaturedFocusOppo Find N prezentat oficial, primul foldable al companiei

Oppo Find N prezentat oficial, primul foldable al companiei

Oppo Find N

Compania chineză cu o ascensiune destul de impresionantă a prezentat astăzi primul smartphone foldable din portofoliul său. Oppo Find N este un proiect care s-a întins pe parcursul mai multor ani. Au tot ieșit la iveală detalii despre acest smartphone, dar apariția oficială întârzia. Astăzi s-a întâmplat. Și cred că așteptarea a meritat. Sau mai bine zis, cu siguranță este justificată de anumite caracteristici.

Încă de la prima vedere se remarcă aspectul ceva mai pătrățos al acestui dispozitiv. Nu mai avem acea formă alungită ca la Galaxy Z Fold3. Ecranul intern al telefonului Oppo este aproape pătrat atunci când este deschis (aspect 8.4:9). Și cel extern pierde mult din alungire și propune o proporție 18:9. O construcție care ar putea fi pe placul unora. În plus, telefonul este mai mic, cu 7,1 inchi pentru ecranul interior și 5,49 inchi pentru cel extern.

Oppo a lucrat mult și la încheietura/balamaua care permite plierea telefonului și a ecranului. Componenta are nu mai puțin de 136 piese și permite îndoirea cu o oarecare marjă pentru ecran. Lucru care se traduce printr-o închidere mult mai bună (nu mai rămân spații între cele două jumătăți) și mai ales printr-o diminuare a vizibilității zonei de îndoire de pe ecran. Oppo a primit și certificări de la TUV în această direcție.

Și, ca să rămânem în zona de ecrane ale lui Oppo Find N, panelul interior este un LTPO AMOLED cu rată de refresh variabilă de la 1 Hz până la 120 Hz. Rezoluția este 1792 x 1920 pixeli. La exterior avem un AMOLED protejat cu Gorilla Glass Victus, cu rezoluție de 1972 x 988 pixeli.

La interior avem un chipset Qualcomm Snapdragon 888. Memoria RAM este de 12 GB, iar capacitatea internă de stocare este de 512 GB. Există și o variantă ceva mai accesibilă, cu 8 GB de RAM și 256 GB de memorie internă.  

Sistemul foto de pe spate este compus din trei camere. Un senzor principal de 50 de megapixeli (Sony IMX766, 1/1.56”, 1.0 µm), este ajutat de un ultrawide de 16 megapixeli. Cea de-a treia cameră este un telephoto de 13 megapixeli. Există câte o cameră foto frontală în fiecare ecran. Oricum, pentru selfie-uri poate fi folosit și sistemul foto principal.

Autonomia este asigurată de un acumulator cu capacitatea de 4500 mAh. Acesta se poate încărca cu până la 33W.

Prețurile pentru Oppo Find N sunt destul de interesante. Aproximativ 1200 dolari pentru varianta 8 GB + 256 GB și aproximativ 1400 dolari pentru cea 12 GB + 512 GB. Sunt prețuri valabile pentru China. Din păcate se pare că terminalul va rămâne prizonier acolo, cel puțin pentru o vreme.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep