HomeFeaturedFocusSamsung Galaxy A53 5G trece prin Geekbench

Samsung Galaxy A53 5G trece prin Geekbench

Samsung Galaxy A53 5G

Vizita lui Samsung Galaxy A53 5G în Geekbench are două consecințe. În primul rând confirmă că terminalul este în forma sa finală și că a început perioada de testare. Mai apoi, lasă la vedere câteva detalii de natură tehnică. Unele care completează din piesele lipsă ale acestui puzzle.

Ca o scurtă paranteză, un puzzle care prezintă destul de mult interes. Galaxy A52 a făcut volume frumoase de vânzări și a fost unul dintre cele mai populare telefoane din portofoliul coreenilor. Așa că este normal interesul publicului pentru următorul terminal din serie. La fel cum par destul de justificate și așteptările companiei coreene de la acest urmaș.

Revenind la Samsung Galaxy A53 5G, nucleul său hardware va fi construit în jurul unui chipset proprietar Exynos 1200. Acesta are un procesor octa-core până la 2,4 GHz. Și un GPU Mali-G68. Memoria RAM a unității testate (vedeți și captura de ecran cu scorurile realizate) a fost de 6 GB. Este de așteptat să avem mai multe combinații de memorii, așa cum s-a întâmplat și la generația anterioară.

Sistemul de operare rulat a fost un Android 12.

Alte detalii, care se știau mai demult, vorbesc despre un panel AMOLED cu rată de refresh de 120 Hz. Care, cel mai probabil, va avea rezoluție fullHD+ și va integra cititorul de amprentă digitală.

Mai știm că senzorul principal al sistemului foto de pe spate va avea o rezoluție de 64 megapixeli. Iar jack-ul de 3,5 mm nu mai este prezent.

În rest, cel puțin pentru moment, nu avem alte informații despre Samsung Galaxy A53 5G. Doar fotografiile generate pe calculator pe care vi le-am prezentat cu aproximativ o lună de zile în urmă.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep