HomeFeaturedFocusProblemele de iOS continua pentru iPhone 12/13: conexiunea Bluetooth pentru masina pica...

Problemele de iOS continua pentru iPhone 12/13: conexiunea Bluetooth pentru masina pica constant

După iOS 15.1.1 a apărut o nouă problemă cu iPhone 12/13: conexiunea Bluetooth cu mașina pică în mod constant.
După iOS 15.1.1 a apărut o nouă problemă cu iPhone 12/13: conexiunea Bluetooth cu mașina pică în mod constant.

Apple se încăpățânează să ne arate că habar nu are să scrie software: după ce a lansat un iOS 15.1.1 ca să repare o problemă de conectivitate pentru iPhone 12/13, acum sunt tot mai multe rapoarte în care utilizatorii se plâng de întreruperea conexiunii Bluetooth cu mașina. Mai clar, după 2-3 minute de apel pe Bluetooh în mașină, conexiunea pică, făcând imposibilă continuarea conversației. Și nu e chiar o chestie plăcută dacă ți se întâmplă în mijlocul unui apel important, când ești în mașină.

Din mesajele postate pe Apple Support Communities, reiese că problema nu se limitează la un anumit brand, o grămadă de mașini sunt în culpă: Acura, Audi, BMW, Chevrolet, Ford, Honda, Hyundai, Lincoln, Mazda, Mercedes, Mitsubishi, Porsche, Toyota și Volvo.

Mai nasol este că nu există încă o modalitate de a ocoli/repara problema, așa că Apple e din nou într-o situație jenantă, mai ales că iOS 15.1.1 a fost lansat exact pentru a repara problemele de conectivitate în apel. Cum am zis de nenumărate ori până acum, decși are un număr mic de aparate pe care să le testeze, Apple e praf în ceea ce înseamnă scrierea și apoi testarea iOS.

Eu folosesc acum un iPhone 12 cu CarPlay, nu am întâlnit încă problema pe Mazda 6 2019.

Pe de altă parte există și o parte pozitivă: pachetele iOS 15.1 și 15.1.1 nu mai pot fi descărcate manual, ceea ce înseamnă e posibil ca marți să vedem un update de iOS care ar putea veni special să rezolve problema de Bluetooth.

Puneți asta peste rechemarea pentru reparație gratuită a unor modele iPhone 12 ce au probleme cu sunetul și aveți o imagine mai bună a calității produselor Apple din ultimii ani.

via 9to5mac

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep