HomeFeaturedFocusRealme GT 2 Pro va fi noul flagship al companiei chineze

Realme GT 2 Pro va fi noul flagship al companiei chineze

Realme GT 2 Pro

Un vârf de gamă redutabil am putea spune. Realme GT 2 Pro va fi anunțat oficial mâine. Ocazie cu care vom vedea toate detaliile tehnice, dar mai ales pe cele comerciale. Unele specificații se cunosc deja, au fost chiar confirmate din mai multe surse. Ele ne arată foarte clar care sunt ambițiile acestui viitor smartphone.  

Și cred că prezența noului chipset de top de la Qualcomm, modelul Snapdragon 8 Gen 1, spune multe încă din start. Noul GT 2 Pro s-ar putea chiar să fie primul telefon echipat cu acest chipset. Se zvonește că va lua fața celor de la Motorola, care au și ei un terminal de top pe care îl vor prezenta oficial mâine. Este vorba despre modelul Moto Edge 30 Ultra. Motorola s-a luptat cu Xiaomi pentru acest privilegiu, însă se pare că Realme GT 2 Pro a fost scăpat din vedere. Și scăpat în același timp în câștigător al acestei lupte.

Dincolo de chipset-ul de top, vom avea și un display AMOLED cu rezoluție QHD+. Diagonala va fi cel mai probabil de 6,7 inchi, iar rata de refresh va fi de 120 Hz. Ecranul va fi perfect plat (fără margini curbate) și va integra cititorul de amprentă digitală.

Camera foto frontală va avea o rezoluție de 32 megapixeli. Sistemul foto de pe spate va avea un senzor principal de 50 megapixeli, unul ultrawide tot de 50 megapixeli și un senzor de tip telephoto. Rezoluția acestuia din urmă încă nu se cunoaște.

În cele din urmă, Realme GT 2 Pro va oferi suport pentru o încărcare rapidă de 65W. Asta în ciuda zvonurilor inițiale care vorbeau de 125W.

Mîine vom avea imagina completă a acestui vârf de gamă redutabil.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep